Neyi yükleyince hata veriyor ekran görüntüsü atabilir misinizBende yüklü ama depends preferenceLoader hatası veriyor
Crackli callbarx yüklemiştim önceden ondan ötürü hata veriyor.Ama kaldıramıyorum da herhangi bi işlem de yapamıyorum.Crackli uygulamalarda pek önemsemiyosunuz biliyorum.Ama kaldırmak istiyorum ben sadeceNeyi yükleyince hata veriyor ekran görüntüsü atabilir misiniz
Crackli callbarx yüklemiştim önceden ondan ötürü hata veriyor.Ama kaldıramıyorum da herhangi bi işlem de yapamıyorum.Crackli uygulamalarda pek önemsemiyosunuz biliyorum.Ama kaldırmak istiyorum ben sadece
Crackli callbarx yüklemiştim önceden ondan ötürü hata veriyor.Ama kaldıramıyorum da herhangi bi işlem de yapamıyorum.Crackli uygulamalarda pek önemsemiyosunuz biliyorum.Ama kaldırmak istiyorum ben sadece
Chimere değil electra jailbreak bir de rootfs işlemini tam bilmiyorum açıklaması var da anlayamadım
Yapacak bişey yok tamamen sıfırlanmasını istemiyorum.Teşekkür ederimDelectra veya succession ile restore yapabilirsin ( cihazın tamamen sıfırlanır)