Çözüldü Sileo Manuel Tweak Kurulumu Sonrası Sorun

Herkese çok teşekkür ediyorum. Ama illallah SILEO dan Cydia nın gözünü seviyim. Özlemişim yemin ediyorum. Uncover dan rootfs yapıyım dedim. Ardından electra ile jb yapmaya çalıştım olmadı bende uncover ile şansımı denedim ilk denememde oldu. Ama bütün tweakler silinmiş olsun dedim baştan bütün tweaklerimi yükledim. Fıstık gibi oldu. Bundan sonra uncover’cıyım .

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese çok teşekkür ediyorum. Ama illallah SILEO dan Cydia nın gözünü seviyim. Özlemişim yemin ediyorum. Uncover dan rootfs yapıyım dedim. Ardından electra ile jb yapmaya çalıştım olmadı bende uncover ile şansımı denedim ilk denememde oldu. Ama bütün tweakler silinmiş olsun dedim baştan bütün tweaklerimi yükledim. Fıstık gibi oldu. Bundan sonra uncover’cıyım .

Ben demiştim en mantıklısı o diye :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hadi geçmiş olsun :) rootfs tüm tweakleri kaldıdır zaten ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam dpkg/status dizinini kaybetmeyin de gene böyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz kesin ve kurtarıcı bir yöntemdir hadi geçmiş olsun :)

Kesinlikle katılıyorum. Ama olmuyordu eskiden denediğimde şimdi ilk denememde oldu

Yok hocam siz başka bir hata yüzünden öyle bir sorunla karşılaşmışsınızdır yukarda dediğim gibide hiçbir sorun yaratmıyor

Hocam dpkg/status dizinini kaybetmeyin de gene böyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz kesin ve kurtarıcı bir yöntemdir hadi geçmiş olsun :)

Hocam çok teşekkürler. Jb kaybederim diye rüyalarıma girer oldu.

Bilseydim yapmazdım

CyDown kurun kurduğunuz tweaklerin deb leri yüklenir cydia içinde dosya bölümünde bidaha restore ederseniz cydown tekrar kurup oradan indirmiş olduklarınızı tekrar tekrar kurabilirsiniz

Hocam çok teşekkürler. Jb kaybederim diye rüyalarıma girer oldu.

Unc0ver aracı ile jb kaybetmek okadar kolay değil ya brick olması zor ama siz yinede dikkat edin :d

CyDown kurun kurduğunuz tweaklerin deb leri yüklenir cydia içinde dosya bölümünde bidaha restore ederseniz cydown tekrar kurup oradan indirmiş olduklarınızı tekrar tekrar kurabilirsiniz

Yok yok hiç lüzumu yok ben halimden memnunum şaka yapıyorum

Unc0ver aracı ile jb kaybetmek okadar kolay değil ya brick olması zor ama siz yinede dikkat edin :d

Yasaklı repo kurup hunharca crackli tweak yüklüyorum hemen

Dostum lib/dpkg/status diye bir dosya var ordan text editör ile aç yarım yüklenen tweak in yazılarını sil cydiaya gir tamamen kaldır tweak in altın half-installed yazıyordur zaten yani o paragrafı tamamen sil

Kardeşim allah senden razı olsun. Dün akşam appheads tweakini yükledim ( hangi kafayla yükledim onu da bilmiyorum ). Yükledikten sonra spring attım telefon döngü de kaldı zorla kapat aç yaptım. Jb yapmayı denedim bir türlü olmuyordu. Filza ile dosyayı sildim oldu. Ama sileo da hala tweak kaldığı içşn bir türlü silemiyordum neyse kalsın dedim farkettim ki tweak indirip silemiyorum. Dediğin yerden status ve status-old klasöründen sildim oldu. Bu arada ismi ilk bende göremeidm sonradan farkettim com... falanla başladığı için en altlardaymış. Neyse teşekkür ettim

Geri