hearven12 Aktif Üye JailbreakTR 30 Nis 2019 #1 Sileo ios12.0.1 7 plus reklam engelleyici uhb çalışmıyor alternatif var mı ?
srdgny aseggesa Administrator 30 Nis 2019 #2 Bu repodan deneyebilirsin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
hearven12 Aktif Üye JailbreakTR 30 Nis 2019 #3 srdgny: Bu repodan deneyebilirsin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Denedim sonuç yok malesef ayrıca aşırı ısınma sorunu var cihazda
srdgny: Bu repodan deneyebilirsin Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Denedim sonuç yok malesef ayrıca aşırı ısınma sorunu var cihazda
Blackcodetech Yetkili Moderatör 1 May 2019 #4 Chimera henüz yeni sorunlar çözülecektir ama şuan bu tür problemler yaşayabilirsiniz
BirGaripAdam Aktif Üye JailbreakTR 23 May 2019 #5 hearven12: Denedim sonuç yok malesef ayrıca aşırı ısınma sorunu var cihazda Genişletmek için tıkla ... Isınmanın UHB kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsun ? Bende de aynı cihaz ve ios versiyonu aynı ısınma sorunu bende yaşıyorum. Aşabildin mi problemi?
hearven12: Denedim sonuç yok malesef ayrıca aşırı ısınma sorunu var cihazda Genişletmek için tıkla ... Isınmanın UHB kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsun ? Bende de aynı cihaz ve ios versiyonu aynı ısınma sorunu bende yaşıyorum. Aşabildin mi problemi?
M muratkisi Aktif Üye JailbreakTR 23 May 2019 #7 Ben de de çalışmıyordu bunu yükledikten sonra çalışmaya başladı sileo kullanıyorum zaten unc0ver de çalışıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de de çalışmıyordu bunu yükledikten sonra çalışmaya başladı sileo kullanıyorum zaten unc0ver de çalışıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Behemont Kayıtlı Üye JailbreakTR Yasaklı 23 May 2019 #8 ne işe yarıyor Ben de de çalışmıyordu bunu yükledikten sonra çalışmaya başladı sileo kullanıyorum zaten unc0ver de çalışıyor
ne işe yarıyor Ben de de çalışmıyordu bunu yükledikten sonra çalışmaya başladı sileo kullanıyorum zaten unc0ver de çalışıyor
M muratkisi Aktif Üye JailbreakTR 23 May 2019 #9 Behemont: ne işe yarıyor Ben de de çalışmıyordu bunu yükledikten sonra çalışmaya başladı sileo kullanıyorum zaten unc0ver de çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Şuan ben de sorunsuz çalışıyor çok şükür Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Behemont: ne işe yarıyor Ben de de çalışmıyordu bunu yükledikten sonra çalışmaya başladı sileo kullanıyorum zaten unc0ver de çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Şuan ben de sorunsuz çalışıyor çok şükür Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi