Silent Tuşu Bozuldu Tuş Devre Dışı Bırakma

Xneon42

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sol tarafta bulunan sessize alma tuşu bozuldu sürekli kendi kendine bi sesliye alıyor bi sessize alıyor acaba bu tuşu devre dışı bırakan bi tweak var mı.

Cihaz
İphone 6
Sürüm
İOS 12.5.4
devre dışı bırakan tweak var mı bilmiyorum ama orion tweaki ile o tuşa başka atama yapabilirsiniz. cc modules tweakiyle de denetim merkezine sessize alma butonu ekleyebilirsiniz.

devre dışı bırakan tweak var mı bilmiyorum ama orion tweaki ile o tuşa başka atama yapabilirsiniz. cc modules tweakiyle de denetim merkezine sessize alma butonu ekleyebilirsiniz.
O tuşa başka bi atama yapsam da bu sefer o atadığım şey sürekli olacak benim devre dışı bırakmam lazım teşekkürler cevap için

Benzer sorun daha önce iPhone 6S cihazda yaşamıştım. Tuşun bulunduğu yeri güzelce temizleyip iz bırakmayan spreylerden kullanmıştım. Anahtar açılı konumda aynı sorun devam etti ancak kapalı konumda bir sorun teşkil etmediğinden bu şekilde kullanmaya devam etmiştim. Ses açmak için de çeşitli tweaklerden faydalanmıştım. Basit temizleme sonrası çözüme ulaşamazsanız donanımsal olma ihtimali yüksek. Ya içini açıp temizleyeceksiniz ya da ses anahtarını değiştireceksiniz.

Çok acil yardıma ihtiyacım var telefon kullanılmaz hale geldi resmen ben o tuşu tamamen devre dışı bırakmak istiyorum zaten asistive toch ile ayarlıyabiliyoeum ama sürekli bi sessiz bi sesli koca bi uyarı ekranda yok mu bi tweak bilen

Geri