gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 7 Ağu 2018 #1 Tweak Adı : SilenceXI Açıklama : Cihaz ekranı kapalıyken gelen bildirimlerde sadece ekran uyanmaz. Bildirim seslerini duyabilirsiniz. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Sürüm : 1.2 Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz. Ekran Görüntüleri Nasıl bir ekran görüntüsü koyayım bilemedim
Tweak Adı : SilenceXI Açıklama : Cihaz ekranı kapalıyken gelen bildirimlerde sadece ekran uyanmaz. Bildirim seslerini duyabilirsiniz. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Sürüm : 1.2 Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz. Ekran Görüntüleri Nasıl bir ekran görüntüsü koyayım bilemedim
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör Katılım 17 Ara 2017 Mesaj 1,485 Tepkime puanı 868 7 Ağu 2018 #2 Ekran görüntüleri ile daha çok benimsedim tweaki
corleone Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 Ocak 2018 Mesaj 346 Tepkime puanı 68 7 Ağu 2018 #3 Goruntuler beni de cezbetti yukledim hemen ama faydali bir eklenti her bildirimde ekran niye acilsin su mu yakiyo bu ekran downloading...%99
Goruntuler beni de cezbetti yukledim hemen ama faydali bir eklenti her bildirimde ekran niye acilsin su mu yakiyo bu ekran downloading...%99