uydufly Jailbreaking JailbreakTR 12 Nis 2024 #1 Arkadaşlar ipa yüklerken böyle bir hata alıyorum.ne yapmam lazım acaba.? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar ipa yüklerken böyle bir hata alıyorum.ne yapmam lazım acaba.? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 12 Nis 2024 #3 Baz_X_0: Antivürüs yazlimini devre disi birak Genişletmek için tıkla ... Bıraktım.ama yine olmadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baz_X_0: Antivürüs yazlimini devre disi birak Genişletmek için tıkla ... Bıraktım.ama yine olmadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 12 Nis 2024 #5 Baz_X_0: Windows güvenlik duvarnida kapat düzelir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama herşeyi kapatmama rağmen yine olmadı ilginç Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baz_X_0: Windows güvenlik duvarnida kapat düzelir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama herşeyi kapatmama rağmen yine olmadı ilginç Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi