Sideloadly ipa hatası

tenzinjp

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Selam, sideloadly ile yüklediğim ipa bir süre sonra açılmıyor, silmek zorunda kalıyorum, sanırım süresi sınırlı ipa'nın, bunun bir çaresi var mıdır?

Selam, sideloadly ile yüklediğim ipa bir süre sonra açılmıyor, silmek zorunda kalıyorum, sanırım süresi sınırlı ipa'nın, bunun bir çaresi var mıdır?
7 günlük süresi var eğer cihaz jailbreaklı değilse malesef tekrar imzalayıp yüklemen gerek jailbreaklı ise sorun olmazdı

7 günlük süresi var eğer cihaz jailbreaklı değilse malesef tekrar imzalayıp yüklemen gerek jailbreaklı ise sorun olmazdı
ipad 8. nesil 15.0.1 kullanıyorum maalesef, sanırım henüz jailbreak yok, teşekkür ederim cevap için.
[automerge]1648496535[/automerge]
dev ipa ile jb araçlarını yıllık olarak verebiliriz. iyi forumlar.
Teşekkürler. Sanırım satın almam gerek değil mi, daha fazla bilgi alabilir miyim lütfen.

dev ipa ile jb araçlarını yıllık olarak verebiliriz. iyi forumlar.
Selam ben watusi ipası imzalanmak için efsane nicki admine mesaj attım ama geri dönüş alamadım. Daha önce de ipa imzalatmıştım sorunsuz kullanıyordum. Kendisine nasıl ulaşabilirim

Selam ben watusi ipası imzalanmak için efsane nicki admine mesaj attım ama geri dönüş alamadım. Daha önce de ipa imzalatmıştım sorunsuz kullanıyordum. Kendisine nasıl ulaşabilirim
selamlar. yöneticilerimizden birisi bu konuda sizinle iletişime geçecek. iyi forumlar.

Geri