Neler yeni

Tweak ShieldXI

Biraz daha seri çalışsa çok iyi olurmuş. Parmak izini okuttuktan sonra biraz geç geliyor uygulama. Ama yine de iş görüyor.

Intruder photo seçeneğini kapatırsan biraz daha seri çalışır yanlış girişlerde kişinin fotosunu çekmeye yarıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Intruder photo seçeneğini kapatırsan biraz daha seri çalışır yanlış girişlerde kişinin fotosunu çekmeye yarıyor.

Dediğin gibi oldu ama başka bir sorun var. Mesela okula gidince açarım, eve gelince kapatırım. Her açıp kapatmada tekrar tekrar uygulamaları seçmek zorunda kalıyorum. Update ile bunu düzeltse çok iyi olur.

Haklısın öyle de bir sorunu var ama güncelleneceğini sanmıyorum özellikle de ücretsiz olunca o sebeple ben sadece mesajlar ve fotoğrafları kilitliyorum ve hiç kapatmıyorum.

Haklısın öyle de bir sorunu var ama güncelleneceğini sanmıyorum özellikle de ücretsiz olunca o sebeple ben sadece mesajlar ve fotoğrafları kilitliyorum ve hiç kapatmıyorum.

Çok saçma olur. Ücretsiz diye yayınlayıp umursamamak nedir ?

Geliştiricinin umursamazlık yapacağını sanmıyorum fakat sonuçta ücretsiz olduğu için kullanıcılara karşı herhangi bir sorumluluğu yok.Bu sebeple elbette umursamazlık yapma ihtimali daha yüksek :D

Soyguncu limneos’a para vermektense bu daha iyi olur. Adam iOS 12’de ayrı ücret alıyor bir de önceki almaları umursamıyor.

Hayat şartları değişti artık , güncellemeler kolay değil eskisi gibi ve tabiki karşılığını alacaktır:)

JailbreakTR

Soyguncu limneos’a para vermektense bu daha iyi olur. Adam iOS 12’de ayrı ücret alıyor bir de önceki almaları umursamıyor.

Ben NFCWritter aldım (3,99$), Fastpay ve İstanbulkart uyumsuzluğunu hem twitterden, hem de mailden yazdım, yanıt vermedi, bende iade ettim, parayı PayPal gönderdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 dolar icin sunları yazmaya değermi diye düşünmeden edemedim. legal yazılımlar bile güncellemeyi parayla satarken, bunların istediği devede kulak. ben limneosun tüm tweak lerini aldım evvelden 2 güne bir cracklı tweakler nedeniyle reset atan telefon 23 gündür 1 kere bile reset atmadı jb yi tekrar yapmak zorunda kalmadım

b37a63a95c6316f1c9685679b8b5aee4.jpg
arkadaşlar böyle hata alıyorum

2 dolar icin sunları yazmaya değermi diye düşünmeden edemedim. legal yazılımlar bile güncellemeyi parayla satarken, bunların istediği devede kulak. ben limneosun tüm tweak lerini aldım evvelden 2 güne bir cracklı tweakler nedeniyle reset atan telefon 23 gündür 1 kere bile reset atmadı jb yi tekrar yapmak zorunda kalmadım

Benim ona lafım yok. Hatta ben de almayı düşündüm ama iOS 11’de alsaydım iOS 12’ye geçtiğimde tekrardan ayrı bir ücret ödemek zorunda kalacaktım tweakleri için. Ee o zaman adam aylık bir şey belirlesin her ay ödeyelim. Niye yeni tweak çıkarmış gibi tekrar para alıyor ki ? Ben onu anlamadım.
[automerge]1554544302[/automerge]
b37a63a95c6316f1c9685679b8b5aee4.jpg
arkadaşlar böyle hata alıyorum

sparkdev.me reposunu ekle, tekrar dene.

Spotlight arama yapınca uygulamaya pat diye giriyor yaramaz! BioProtect bu işte kral adamlar wifi -gps- edgeye varıncaya kadar kitliyor

Geri