Intruder photo seçeneğini kapatırsan biraz daha seri çalışır yanlış girişlerde kişinin fotosunu çekmeye yarıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın öyle de bir sorunu var ama güncelleneceğini sanmıyorum özellikle de ücretsiz olunca o sebeple ben sadece mesajlar ve fotoğrafları kilitliyorum ve hiç kapatmıyorum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geliştiricinin umursamazlık yapacağını sanmıyorum fakat sonuçta ücretsiz olduğu için kullanıcılara karşı herhangi bir sorumluluğu yok.Bu sebeple elbette umursamazlık yapma ihtimali daha yüksek![]()
Yine de bi ulaşmak lazım ona![]()
Toplu mail atıp rahatsız edersek forumca, belki bir şeyler olur![]()
Soyguncu limneos’a para vermektense bu daha iyi olur. Adam iOS 12’de ayrı ücret alıyor bir de önceki almaları umursamıyor.
Soyguncu limneos’a para vermektense bu daha iyi olur. Adam iOS 12’de ayrı ücret alıyor bir de önceki almaları umursamıyor.
2 dolar icin sunları yazmaya değermi diye düşünmeden edemedim. legal yazılımlar bile güncellemeyi parayla satarken, bunların istediği devede kulak. ben limneosun tüm tweak lerini aldım evvelden 2 güne bir cracklı tweakler nedeniyle reset atan telefon 23 gündür 1 kere bile reset atmadı jb yi tekrar yapmak zorunda kalmadım
arkadaşlar böyle hata alıyorum![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spotlight arama yapınca uygulamaya pat diye giriyor yaramaz! BioProtect bu işte kral adamlar wifi -gps- edgeye varıncaya kadar kitliyor