Tweak Shadow

papara uygulamasını hiçbir uygulama engellemeyi kaldıramıyor acaba bunun faydası olurmu ki?

az önce yükledim tapatalkda açılmamaya başladı. kapatıp da yazdım şimdi :) denedim diğer uygulamalrda starbucks apsiyon ekşisözlğkte de işe yaramadı. tam kullanımını çözemedim henüz ama nasıl kullanıldığını açıklayabilir misiniz ?

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi

Bende sorun FastPay de, liberty + Shadow beraber çalışyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liberty Lite'ı tekrar deneyebilirsiniz arkadaşlar reposu kapalı linkten indirin.

az önce yükledim tapatalkda açılmamaya başladı. kapatıp da yazdım şimdi :) denedim diğer uygulamalrda starbucks apsiyon ekşisözlğkte de işe yaramadı. tam kullanımını çözemedim henüz ama nasıl kullanıldığını açıklayabilir misiniz ?

Tweak henüz yeni ve güncelleme aşamasında gelişmeleri reddit sayfasından takip edebilirsiniz.

Teeekkurler
Pastpay da calisiyor artik bir turlu giris yapamiyordun

Giriyor ama uyarı veriyordu. Şimdi FastPayE giriyor mu? Hem Liberty hemde bu tweak beraber çalışıyor mu? Yani çakışma oluyor mu? @Se7Touch

Giriyor ama uyarı veriyordu. Şimdi FastPayE giriyor mu? Hem Liberty hemde bu tweak beraber çalışıyor mu? Yani çakışma oluyor mu? @Se7Touch

Ben sadece. Shadow kullaniyorum jailbreak uyarida almiyorum acilmayan bir uygulamam da yok stabil devam 👍

Xs Max 12.1.2

Ben sadece. Shadow kullaniyorum jailbreak uyarida almiyorum acilmayan bir uygulamam da yok stabil devam

Xs Max 12.1.2

Kurdum fastPay yine uyarı verdi, birde uygulamalardan attı, bende kaldırdım
23f6d998c103d93fe76b8d7d9fa4a368.jpg

5cd9a1320640a0623ffde144a5f8cf35.jpg

İOS 10.2 zamanı tarayıcıdan banka uygulamalarına giriş yaparak tüm işlemleri yapıyordum. Siz neden bu kadar ısrar ediyorsunuz arkadaşlar

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben sadece. Shadow kullaniyorum jailbreak uyarida almiyorum acilmayan bir uygulamam da yok stabil devam

Xs Max 12.1.2

starbucks uygulamasını açabiliyor musun ? rica etsem ekran görüntüsü paylaşabilir misin

İkisi aynı anda sıkıntı yaratıyor kardeş ben kurdum liberty de vardı uygulamalar çalışmamıştı

UnSub tweakine jailbreak bypass özelliği eklenmiştir. İsteyen arkadaşlar deneyebilir.

xsmax cihazında bu ve benzeri bir tweakle starbucks uygulamasını çalıştırabilen var mı acaba

Bu hiç bir işe yaramıyor gibi liberty çok iyi çalışıyor b3n de

Geri