Neler yeni

Ses Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiska
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kiska

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
iphone 6 10.3.2 jailbreak yaptim ama arka planda oyunlardan herhangi biri acikken herhangi bir ses acilmiyor.ornek kilit sesi msj sesi vb. sizce neden

resping at cihaza belki düzelir olmadı son yüklediğin tweaklerden sonra olduysa onları kaldır dene. universal mute yüklediysen soldaki ses kısma anahtarı zil sesleriyle beraber tüm sesleri kesiyor ona dikkat et

Evet aynı sorun bende de oluyor. Mesela bir oyun oynadım, veya birşey izledim, genel sistem sesleri sanki telefon sessizdeymiş gibi davranıyor, kilitleme sesi vs gelmiyor. Ama genelde respring'den sonra her seferinde düzeliyor. Eğer respring'den sonra hala düzelmiyorsa tweak listenizi gönderirseniz belki bi tahmin yürütebiliriz.

tam çalışmayan tweakin sorunu gibi duruyor çünkü siz video izlerken müzik dinlerken rahatsız olmayanız diye bildirim seslerini kısan tweakler var

Oyuna girerken müziğin durdurulması gayet normal. Bu, oyunun hoparlörü kullanmasıyla alakalı bir durum. Bunu engelleyen tweakler bulunuyor fakat isimlerini bilmiyorum hiç kullanmadım. Bilen arkadaşlar yazacaktır

Geri