saolun hocam checkra1n kullaniyorumHangi jb aracını kullanıyorsanız ayarlarından restore rootfs sekmesi ile restore yapın (tüm repo ve tweaklarınız silinir) daha sonra tekrar jb yapıp repo ve tweaklarınızı tekrar yükleyin
saolun hocam checkra1n kullaniyorumHangi jb aracını kullanıyorsanız ayarlarından restore rootfs sekmesi ile restore yapın (tüm repo ve tweaklarınız silinir) daha sonra tekrar jb yapıp repo ve tweaklarınızı tekrar yükleyin
saolun hocam checkra1n kullaniyorum
bende fazla repo yok sadece ****YASAKLI REPO**** reposu var onu da localiapstore için indirmiştim
pardon hocam :(Forum içerisinde crack repo ve tweak paylaşımı yasak. !! Lütfen dikkat edelim.
'System Info' tweak'in adı:)Tesekkur ederim sonrda tawsiye ettigin iki tweaki yukledim bi sey soracaktim bu tweaklarkn batarya kullanimini gosteren tweak varsı ios 13 icin olanini ne yaptiysam bulmadım. Hatirlayan varsa yazabilir mi
Passbook hizmetini kapatırsanız appstoreden yeni uygulama indiremezsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam ben powercuff yüklerken hata veriyorEkli dosyayı görüntüle 17512

Hocam Türkçe dil desteğini nasıl yaptınızCPUTool Tweak de fena deyil
Türkce dil de var,Parali tweak
Stock da Iphone düsük moda alinca (A12)1.700MHz düsüyor Cpu hizi bu tweak ile 700mhz düsürdüm ,cihaz yavasladi baya ama surfen icin film izlemek icin güzel ve ,detail test yapmadim ama sanki pil hic bitmiyormus gibi geliyo
Belki Terminal dan ile de ayarlana bilir CPU hizi düsürme ,ozaman gerek kalmaz bu tweak satin almaya![]()
CPUTool Tweak de fena deyil
Türkce dil de var,Parali tweak
Stock da Iphone düsük moda alinca (A12)1.700MHz düsüyor Cpu hizi bu tweak ile 700mhz düsürdüm ,cihaz yavasladi baya ama surfen icin film izlemek icin güzel ve ,detail test yapmadim ama sanki pil hic bitmiyormus gibi geliyo
Belki Terminal dan ile de ayarlana bilir CPU hizi düsürme ,ozaman gerek kalmaz bu tweak satin almaya![]()
CPU MHz gösteren App saglam hocam tweak deyil app store den indirdim CPU-X ,,pil ,wlan diger hersey dogru gösteriyo :)Bu tweak’in gerçekleri gösterdiğine inanıyormusun :))
Unix tabanlı cihazlar zaten kendisi CPU’yu optimize eder... burda herşeyi Digital olarak görüpte inanma :))
CPU MHz gösteren App saglam hocam tweak deyil app store den indirdim CPU-X ,,pil ,wlan diger hersey dogru gösteriyo :)
Tweak ile sadece Cpu undervolt yaptim oda calisiyor gibi simdilik :)

AppStore her CPU Uygulaması veya Cydia Tweak olsun sadece bir anlık değişimler yaratır veya gösterir...
![]()
Farklı uygulamalar veya tweakler ile bir sürü anlık değişimler olur...
Neye dayanarak sağlam diyorsun orayı anlamadım (“istwert And sollwert” verilerini ne ile karşılaştırıpta sonuç olarak sağlam diyorsun ?
anladim Hocam ,
Iphone normal mod da 1.496MHz gösteriyo
Safe Mod da 1.700Mhz
Tweak ile 700Mhz olunca(Cihaz asiri yavasladi) Ve diger Bilgiler de dogru olunca saglam bir App sanmistim![]()
Rica Ederim Ne Demek.Powercuff'a hakimim ama Diğer tweak hakkımda bilgim yok bunu deneyimleyen birileri varsa da burada paylaşabilir aslında :)Öncelikle bu değerli bilgileri bizimle paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim. Powercuff’u kurdum fakat ben de StopCrashingPls zaten mevcut. İkisi kalsa bir sorun olur mu yoksa sadece birisini mi kullanmalıyım ?
Hocam yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum StopCrashingPls’i ve bariz bir şekilde pil tasarrufu sağlıyor. Isınmayı gerçekten bir yere kadar güzel koruyor. Fakat malum iphone pilinden çok çekiyoruz. :) Ben de olabildiğince azaltmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi daha tecrübeli arkadaşların yorumları da büyük katkı sağlayacaktır konuyaRica Ederim Ne Demek.Powercuff'a hakimim ama Diğer tweak hakkımda bilgim yok bunu deneyimleyen birileri varsa da burada paylaşabilir aslında :)
ben ikisini de kullanıyorum aynı anda gerçekten fark ediyor pil için ama hızdan çok bariz alıyor çokda önemli değil orası farkedilmeyecek kadar az zatenÖncelikle bu değerli bilgileri bizimle paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim. Powercuff’u kurdum fakat ben de StopCrashingPls zaten mevcut. İkisi kalsa bir sorun olur mu yoksa sadece birisini mi kullanmalıyım ?
stopcrashingpls reposunu atabilir misinizben ikisini de kullanıyorum aynı anda gerçekten fark ediyor pil için ama hızdan çok bariz alıyor çokda önemli değil orası farkedilmeyecek kadar az zaten
repo.charizstopcrashingpls reposunu atabilir misiniz
Ben de 2 gün denedim fakat dediğiniz gibi hızını düşürüyor. Özellikle menü geçişlerinde belli oluyor. Şuan sadece StopCrashingPls kullanıyorum. Gayet hızlandırdı ve şarjım artık ortalama 10 saate kadar gidiyor. Diğer tüm arkadaşlara da tavsiye ederim.ben ikisini de kullanıyorum aynı anda gerçekten fark ediyor pil için ama hızdan çok bariz alıyor çokda önemli değil orası farkedilmeyecek kadar az zaten
evet işlemciyi kısıyor o yüzden yavaşlama var ama çok belli bile değil ayarlarından moderate yapmıştım onu tavsiye ediyorlardıBen de 2 gün denedim fakat dediğiniz gibi hızını düşürüyor. Özellikle menü geçişlerinde belli oluyor. Şuan sadece StopCrashingPls kullanıyorum. Gayet hızlandırdı ve şarjım artık ortalama 10 saate kadar gidiyor. Diğer tüm arkadaşlara da tavsiye ederim.
Not: 6s 13.1.3 (Pil kapasitesi %82)