Tweak ScreenSafe

odiyy

Aktif Üye
JailbreakTR
Tweak Adı : ScreenSafe
Açıklama : yeni bir ekran koruyucu
amoled ekranlarda daha güzel oluyor gibi.
geliştiricisi twitter da yaptığı paylaşımda tweak ile ilgili çeviri yapanlara ücretsiz lisans gibi bir şeyler paylaşmış.
Repo :
Uyumluluk : İos 11.0 - 12.4
Fiyat : 1.40$

Ekran Görüntüleri:

814cad43feae8ea301e3b7dc3ee83bcf.png
db0c357b342a3727ddc1c846cd418808.png
aecfa51a989458f9c5a6bf88c62836e5.png
45289f4245d9a111c88d9b83b57f803e.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu bildiğin ChargeAnimations'un aynısı. Sadece şarj bağlayınca gözüküyor, bu nasıl onu bilmiyorum. :D

Bu bildiğin ChargeAnimations'un aynısı. Sadece şarj bağlayınca gözüküyor, bu nasıl onu bilmiyorum. :D

Bilgisayarlardaki ekran koruyucunun ios cihazlara uyarlanmış hali. Oled ekranlarda pil tasarruflu ve görüntü hali ile çok daha iyi. Cihaz uyku moduna geçtiği anda aktif oluyor. Animasyon döngü tekrarı ayarlayabiliyorsun (örnek : 3 kez animasyon tekrarlasın veya 10 kez tekrarlasın şeklinde, döngü bittiği zaman ekran tamamen kapanıyor). İçerisinde hazır 3 adet animasyon mevcut.

Ben satın aldım. Benim görüşüm işe yarar bir tweak değil. Telefon uykuya geçerken çalışıyor. Direk kilitlediğinizde çalışmıyor. Ben genelde telefonu bir yere bırakırken yada işim bittiğinde direk kilitlerim. Bu tweak ile kilitlemeden bırakacaksınız ki devreye girsin. Görsel olarak güzel ama para verilecek bir tweak değil bana göre.

Ben satın aldım. Benim görüşüm işe yarar bir tweak değil. Telefon uykuya geçerken çalışıyor. Direk kilitlediğinizde çalışmıyor. Ben genelde telefonu bir yere bırakırken yada işim bittiğinde direk kilitlerim. Bu tweak ile kilitlemeden bırakacaksınız ki devreye girsin. Görsel olarak güzel ama para verilecek bir tweak değil bana göre.
aynen öyle sonuna kadar katılıyorum size.bende aldım ama pişman oldum.bence daha çok geliştirmesi lazım tweak sahibinin.kilit ekranda kullananılan diger tweaklerle muyumlu hale getirmesi lazım.örnek ben aod,shortlook,lisa lockplus pro kullanıyorum.bunlarla uyumlu olması lazım.batarya dostu olması lazım.

Bende aod ve shortlook kullanıyorum. Hiç biri ile uyumlu değil. Aod kaldırdım çok fazla şarj tüketiyor. Bu tweak aktif iken bildirim gelince devam ediyor durmuyor çok eksikleri var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri