Tweak Satın Almak istiyorum fakat paypal hesabım yok Yardımcı olabilcek bir admin veya mod var mı
Tweak: GpsCheat
Suggestion price : 1$
Tweak: GpsCheat
Suggestion price : 1$
onun fiyatı ne kadar?GpsCheat koordinat girerek çalışır. LocationFaker ise harita şeklinde çalışır. Ben LF kullanıyorum tavsiye ederim.
Pokemon go için kullanıyorum görür mü

Görmez. Pokemon go geliştiricileri bu hileden illallah ettikleri için algıladıkları en ufak anormallikte hesabın bağlı olduğu cihazı banlıyor. Yeni hesap açsan ve hile olmasa bile oynatmıyor artık.Pokemon go için kullanıyorum görür mü![]()
eski telefonumda crack kullanıyorum gpscheat gayet iyi çalışıyorGörmez. Pokemon go geliştiricileri bu hileden illallah ettikleri için algıladıkları en ufak anormallikte hesabın bağlı olduğu cihazı banlıyor. Yeni hesap açsan ve hile olmasa bile oynatmıyor artık.
Eski telefonunuza iyi bakınız o zaman. Pokemon go oynarken hile yapmak isteyenler eskisi kadar kolay yapamıyor artık.eski telefonumda crack kullanıyorum gpscheat gayet iyi çalışıyor
Şuanda yapamıyoruz Güncelliyor nianticEski telefonunuza iyi bakınız o zaman. Pokemon go oynarken hile yapmak isteyenler eskisi kadar kolay yapamıyor artık.