E Eyp Guest 28 Mar 2018 #1 Electra JAİLBREAK kullanan varsa ve şarji kötü giden varsa anemoneyi kaldırsın farkı göreceksiniz
JB-Alper Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 22 Mar 2018 Mesaj 1,052 Tepkime puanı 308 28 Mar 2018 #2 Eyp: Electra JAİLBREAK kullanan varsa ve şarji kötü giden varsa anemoneyi kaldırsın farkı göreceksiniz Genişletmek için tıkla ... Bendede var şarj sorunu anemoneyede kıyamıyorum:) Ne kadar fark etti hocam ?
Eyp: Electra JAİLBREAK kullanan varsa ve şarji kötü giden varsa anemoneyi kaldırsın farkı göreceksiniz Genişletmek için tıkla ... Bendede var şarj sorunu anemoneyede kıyamıyorum:) Ne kadar fark etti hocam ?
E Eyp Guest 28 Mar 2018 #3 Hocam bütün sarj sorunu anemodeymis ben kaldırdım şarjım iyi gitmeye başladı
JB-Alper Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 22 Mar 2018 Mesaj 1,052 Tepkime puanı 308 28 Mar 2018 #5 Eyp: Hocam bütün sarj sorunu anemodeymis ben kaldırdım şarjım iyi gitmeye başladı Genişletmek için tıkla ... Temasız mı kullanıyorsunuz:) öylede kötü olmuyor mu ya:)
Eyp: Hocam bütün sarj sorunu anemodeymis ben kaldırdım şarjım iyi gitmeye başladı Genişletmek için tıkla ... Temasız mı kullanıyorsunuz:) öylede kötü olmuyor mu ya:)
Deli14 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 29 Ara 2017 Mesaj 141 Tepkime puanı 31 28 Mar 2018 #6 Hemen deniyorum :) Yemişim anemonesini Verem etti beni 1 günü zor çıkarıyor İphone X. Ki telefonu az kullanan birisiyimdir.
Hemen deniyorum :) Yemişim anemonesini Verem etti beni 1 günü zor çıkarıyor İphone X. Ki telefonu az kullanan birisiyimdir.