Çözüldü SafeModan çıkamıyorum

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

Baz_X_0

Aktif Üye
JailbreakTR
9707

OpenNotifier Kurdum sonrasında bu hatayı alıyorum... OpenNotifieri kaldırdım. Fakat hala safemoddan çıkamıyorum

Son kurduğunuz tweakleri kaldırın sıkıntı yapacak bir durum yok ortada tweak listenizi paylaşabilir misiniz?

İcleaner prodan cydia substrate eklentileri altından hepsini deaktif (safe mode hariç) edip restart atın açılınca tek tek aktif edip respring yapın hangisi safe moda atıyorsa onu kaldırın.

İcleaner prodan hepsini deaktif (safe mode hariç) edip restart atın açılınca tek tek aktif edip respring yapın hangisi safe moda atıyorsa onu kaldırın.
Tamam hocam deniyorum şimdi
[automerge]1551718472[/automerge]
İcleaner prodan cydia substrate eklentileri altından hepsini deaktif (safe mode hariç) edip restart atın açılınca tek tek aktif edip respring yapın hangisi safe moda atıyorsa onu kaldırın.
Hocam Homgesture bu hata neden olmuş nasıl yapayım daha önce böyle şey olmamıştı

Son düzenleme:
Tamam hocam deniyorum şimdi
[automerge]1551718472[/automerge]

Hocam Homgesture bu hata neden olmuş nasıl yapayım daha önce böyle şey olmamıştı

0ca9d310df85869186dd016e38f775f8.jpg

Tweakın yanında libstatus9 kurulmuş onuda kaldırdınmı icleaner ayar dosyalarından opennotifier ayar dosyasını sil filza ile arama yap çıkanları sil

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri