Neler yeni

Çözüldü Safe Mode Sorunu

vahcet12

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba,

Telefon 1-2 saatte bir safe mode a atıyor.
Durduk yere yapıyor bunu. İnstagramda gezinirken attı, kulaklıkla müzik dinlerken attı, durduk yere attı...
Forumda aradım biraz bir kaç arkadaşta da aynı sorun var fakat herhangi bir çözüme ulaşabilen görmedim.
Bunun sebebi nedir? Ne yapmamız lazım?
Burada bir çözüme ulaşırsak herkes için iyi olur.
Yüklü tweakler ekte. Herhangi bir yasaklı repo yok.

Ekli dosyalar

• 94E381C4-C821-4FE3-A16F-407EB1643E8C.png
    94E381C4-C821-4FE3-A16F-407EB1643E8C.png
    472 KB · Görüntüleme: 70
Alkaline yapması yüksel ihtimal. Fazla tweak var . Maksimum 10 tweak kullan güncel ve gerekli olanları. pilinde hızlı bitmez sorunlarda az olur.

Bence sorunun eclipseX ten kaynakli 11.1.1jb kullanmıyorum bende sorun yaratiyordu

Yarın ikisinide bir kaldırayım bakalım. Ona göre dönüş yaparım.
[automerge]1531083164[/automerge]
Alkalinden değilmiş. Kaldırdım gene yaptı. Şimdi de eclipsi kaldırdım.

Son düzenleme:
Buldum buldum :)
Bu tweak i kaldırın arkadaşlar. 8 saat falan oldu hala safe mode a atmadı cihaz :)
[automerge]1531199230[/automerge]
Vazgeçtim, kullanırken gene yaptı. Ondan değilmiş

Ekli dosyalar

• 21D65AAD-8CA2-4538-B115-37A97BB8FC87.jpeg
    21D65AAD-8CA2-4538-B115-37A97BB8FC87.jpeg
    515.5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
futurerestore yaptım locallappstore ve cercube for YouTube yükledim yine safe mode atıyor belirsiz bir zamanda bu sorunu nasıl çozücem ??

Son düzenleme:
futurarestore yaptım locallappstore ve cercube for YouTube yükledim yine safe mode atıyor belirsiz bir zamanda bu sorunu nasıl çozücem ??

Tweakler çalkışıyordur.. tweaklerini görmeden bir analiz yapmak zor

JailbreakTR

cercube komle sildim filzada kırıntılarını da sildim sonuç aynı, 2 - 3 saate bir safe mode atıyor
Bu jb nin kronik bir hatasımı yoksa tweak ler ile mi alakalı acaba ya? Bende iCleaner ile tweakleri tek tek kapatıp deniyorum. Kaç gündür

Bu jb nin kronik bir hatasımı yoksa tweak ler ile mi alakalı acaba ya? Bende iCleaner ile tweakleri tek tek kapatıp deniyorum. Kaç gündür
Tweak ‘lerden kaynaklanmıyor bence iOS 11.1.1 varkende yapıyordu ama bukadar değil iOS 11.3.1 günde 6 defa safe mode atıyor iOS 11.1.1 baya güncelleme geliyordu bu coolstar bu sürümle hiç ilgilenmiyor birşey çeviriyor hadi hayırlısı iOS 11.1.1 arar oldum

Tweak ‘lerden kaynaklanmıyor bence iOS 11.1.1 varkende yapıyordu ama bukadar değil iOS 11.3.1 günde 6 defa safe mode atıyor iOS 11.1.1 baya güncelleme geliyordu bu coolstar bu sürümle hiç ilgilenmiyor birşey çeviriyor hadi hayırlısı iOS 11.1.1 arar oldum
Gerçi tweaklerden olup olmadığı yarın netleşir. Bir kaç tweak kaldı deaktif yapmadığım

Eğer sorun çözülmüyorsa Future Restore deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer sorun çözülmüyorsa Future Restore deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam çözülmüyor. Yukarıda Samet arkadaşımız yapmış zaten. Sizlerde böyle sorunlar var mı?
[automerge]1531401799[/automerge]
Sanırım buldum. Öğlen 12 den beri safe mode a geçmedi cihaz.
Biraz deneyeyim, yazarım :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bende sorun kalktı. iCleaner vasıtası ile ‘XMHelper’ı kaldırın. Bende öğlen 12 de oldu dahada olmadı...

Benim 11.0.2 cihazda RocketBootstrap, libstatus9, AppList gibi bağımlılıklar güvenli mod'a atıyordu. Tek tek Tweak'leri devre dışı bırakmak istemeyen arkadaşlar, sarı anahtarlı olan bağımlılıkları devre dışı bırakarak deneyebilir. Sonrasında devre dışı bıraktığınız bağımlılıkla çalışan Tweak'ler de otomatik devre dışı kalacaktır. Dediğimi uygularsanız, hangi Tweak(lerden) dolayı olduğunu kolayca çözebilirsiniz. Bu sorunun Jailbreak'le alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Benim 11.0.2 cihazda RocketBootstrap, libstatus9, AppList gibi bağımlılıklar güvenli mod'a atıyordu. Tek tek Tweak'leri devre dışı bırakmak istemeyen arkadaşlar, sarı anahtarlı olan bağımlılıkları devre dışı bırakarak deneyebilir. Sonrasında devre dışı bıraktığınız bağımlılıkla çalışan Tweak'ler de otomatik devre dışı kalacaktır. Dediğimi uygularsanız, hangi Tweak(lerden) dolayı olduğunu kolayca çözebilirsiniz. Bu sorunun Jailbreak'le alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Tamamen tweakler ile alakalı. Yani öyle seziyorum :D

Arkadaşlar, bende sorun kalktı. iCleaner vasıtası ile ‘XMHelper’ı kaldırın. Bende öğlen 12 de oldu dahada olmadı...

Bu sorun bende de vardı bi iki satte bir safe moda alıyordu, xmhelper i kapadım yarım güne yakın oldu safe moda geçmedi henüz tabi bi iki gün kullanmak lazım ama sürekli bu sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilir muhtemelen ondan dolayı alıyor.
Teşekkürler bu arada tweaklerin hepsini kaldırıp yüklemekten bıkkınlık gelmişti :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam bende faturerestore yaptım kendi kendime bir karar aldım günde en fazla 2 tweak yüklicem ve sorun çıkran tweak icleaner miş sende bulmuşsun zaten

Bu sorun bende de vardı bi iki satte bir safe moda alıyordu, xmhelper i kapadım yarım güne yakın oldu safe moda geçmedi henüz tabi bi iki gün kullanmak lazım ama sürekli bu sorunu yaşayan arkadaşlar deneyebilir muhtemelen ondan dolayı alıyor.
Teşekkürler bu arada tweaklerin hepsini kaldırıp yüklemekten bıkkınlık gelmişti :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende o günden beri hiç geçmedi :)

hocam bende faturerestore yaptım kendi kendime bir karar aldım günde en fazla 2 tweak yüklicem ve sorun çıkran tweak icleaner miş sende bulmuşsun zaten
Aynen hocam tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Çok stabil bi jb değil zaten zor bulduk :D

Geri