Çözüldü safariden unc0ver jailbreak aracı indirme

asker22

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda iphone üzerinden hangi web sitesine girdiysem unc0ver aracını indiremiyorum. yükleme yapıyor fakat bir süre sonra sanki hiç yüklenmemiş gibi bir icon çıkıyor karşıma bastığımda icona işlem yapmıyor. cydia impactor'u biliyorum fakat bana iphone üzerinden indirebileceğim unc0ver jailbreak aracı lazım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İndirme yaptığın sitelerin sertifika imza sorunu var şu anda hiç bir siteden yükleyemezsin indirdiğin jb aracını bilgisayar ile cydia impactor yardımı ile yükleme yapabilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda iphone üzerinden hangi web sitesine girdiysem unc0ver aracını indiremiyorum. yükleme yapıyor fakat bir süre sonra sanki hiç yüklenmemiş gibi bir icon çıkıyor karşıma bastığımda icona işlem yapmıyor. cydia impactor'u biliyorum fakat bana iphone üzerinden indirebileceğim unc0ver jailbreak aracı lazım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Burdan indir kardeş direk safariden
6774ed4490b5372afd176fd622ea8d37.jpg

Son zamanlarda çoğu yerden indirilebiliyor fakat not olarak kalsın burada;
unc0ver son sürümü, unc0ver geliştiricisi tarafından desteklenen ignition.fun sitesine ait adresinden yüklenebilir.

Geri