Neler yeni

Sürüm Yükseltme/Düşürme “SEP” Uyumluluk Listesi

Shsh kayıtlarım var. Errorcode 3 verdi 11.3.1 e dönmeye çalıştığımda. 12.1.2 denediğimde errorcode 20 veriyor.

Shsh kayıtlarım var. Errorcode 3 verdi 11.3.1 e dönmeye çalıştığımda. 12.1.2 denediğimde errorcode 20 veriyor.

Düşüş / yükseltme Hakkın da bu konu size yardımcı olur.

Kenan___

ipad 6g 11.4.1 kullanıyorum bende 12.1.1b3 geçebilir miyim?

12.1.1b3 hala imzalanıyor geçebilirsiniz. Shsh kayıtlarınız varsa 12.x.x sürümlerine de güncelleme yapabilirsiniz. Fakat A8 cipli cihazlar icin henüz Jb yayınlanmadı.

Kenan___

Uyarı***

İos 12.2, A11 (FaceID-İphone X) için uyunludur ama geri yükleme sonrası Face İD çalışmaz.

bunu aşmanın yolu yokmu

Cihaz modeli ?

Kenan___
Kenan merhaba iyi aksamlar kardesim az once mesaj attim geldi mi bilmiyorum ama burdan da sormak istedim... bende cihaz 6S ve 10.2 surum ve shsh2 kayitlarim da var ios 11 icin bu cihazi 11 e yukseltebilir miyim ya da ayni surume restore cydia eraser kullanmadan?

Kenan merhaba iyi aksamlar kardesim az once mesaj attim geldi mi bilmiyorum ama burdan da sormak istedim... bende cihaz 6S ve 10.2 surum ve shsh2 kayitlarim da var ios 11 icin bu cihazi 11 e yukseltebilir miyim ya da ayni surume restore cydia eraser kullanmadan?

İphone 6s ( A9 ) 10.2 sürüm son imzalanan 12.2 sürümle sep uyumlu değil. Yani sürüm yükseltme, düşürme ve aynı sürüme restore edemezsin hocam.

Kenan___

Geri