Neler yeni

Sürüm düşürme

uydufly

Jailbreaking
JailbreakTR
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında bu konuda yardımcı olacak birisi var mı acaba.ı phone X var şu an 15.3.1 de.14.6 veya 14.8 e düşürmek istiyorum.ben telefonu getirebilirim yardımcı olacak arkadaşa.şimdiden gönülden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar.
1 14.6 veya 14.8 imzanızın açıkken alınmış olması gerekir
2 düştüğünüz sürüm ile şu anda imzası açık olan sürümün sep uyumu gerekir.

not: uyumlu değilse bir ihtimal düşer ama faceid fingerprint çalışmıyor. sorunlu düşürme oluyor kısacası. benim size önerim az daha dayanın jb çıkmasını bekleyin.

Bu face ıd telefon normal modda iken mi çalışmıyor yoksa Jb li modda iken mi çalışmıyor sürüm düşürünce.?

iPhone X de ios iOS 14xx sürümüne dönüş de Face ID bozuluyor ( jb aktif olsa da olmasa da çalışmıyor) sorunu düzeltmenin tek yolu, iOS 15 sürümüne güncellemek veya geri yüklemektir.
Ayrıca restore rootfs işlemi de çalışmıyor. Shsh kayıtlarını tss saver ile aldıysan büyük ihtimalle nonce hatası ile karşılaşacağın için sürüm düşürme yapamayacaksın.

iPhone X de ios iOS 14xx sürümüne dönüş de Face ID bozuluyor ( jb aktif olsa da olmasa da çalışmıyor) sorunu düzeltmenin tek yolu, iOS 15 sürümüne güncellemek veya geri yüklemektir.
Ayrıca restore rootfs işlemi de çalışmıyor. Shsh kayıtlarını tss saver ile aldıysan büyük ihtimalle nonce hatası ile karşılaşacağın için sürüm düşürme yapamayacaksın.

Bende iOS 11 den 12 veya 13 e geçmek istiyorum shsh kayıtlarım olması lazım cihaz a11 ben gecebilirmiyim?

ios 14.2.1 den 14.7.1’e veya 15.0.2 ye güncelleyebilir miyim? Shsh mevcut. A14 cihaz

iPhone A14 chip cihaz 14.0 dan iOS 14.8'a kadar uyumludur. Sürümler arasında geçiş yapabilirsiniz (shsh kayıtları düzgün alındı ise)

15.0.2 ye geçiş yapabilmeniz için son sürüm olan 15.3.1 e cihazı güncellemeniz (15.3.1 ile 15.0.2 sep uyumluluğu var) ve 15.0.2 ye düşürmeniz gerekli.

Önerim, bulunduğunuz sürümde kalın.

iPhone A14 chip cihaz 14.0 dan iOS 14.8'a kadar uyumludur. Sürümler arasında geçiş yapabilirsiniz (shsh kayıtları düzgün alındı ise)

15.0.2 ye geçiş yapabilmeniz için son sürüm olan 15.3.1 e cihazı güncellemeniz (15.3.1 ile 15.0.2 sep uyumluluğu var) ve 15.0.2 ye düşürmeniz gerekli.

Önerim, bulunduğunuz sürümde kalın.

Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. sürüm eski olduğu için güncellenen bazı program oyun vs. sorun yaşıyorum. O yüzden guncellemek istiyorum. Jailbreaksiz idare edeceğiz bir müddet. Futurerestore ile 15.3.1 den 15.0.2 ye dönebilirim değil mi

Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. sürüm eski olduğu için güncellenen bazı program oyun vs. sorun yaşıyorum. O yüzden guncellemek istiyorum. Jailbreaksiz idare edeceğiz bir müddet. Futurerestore ile 15.3.1 den 15.0.2 ye dönebilirim değil mi

İOS 15.3.1'in SEP ini kullanarak 15.0.2 ye düşürebilirsiniz (shsh kayıtları düzgün alındı ise) yanlış bir işlem veya eksik alınmış shsh kaydı yüzünden 15.3.1 sürümünde mahsur kalacağınızı unutmayın.
O nedenle bulunduğunuz sürümde kalmanızı tekrar öneriyorum.

aşagıdaki yöntemle 14.8.1 e yükseltmeyi deneyin. çok kişi başardı. iyi forumlar.

Burada anlatılanları sırasıyla yaptım 13.5 ten 14.8'e ota update ile geçtim.

0- buradan 14.8 profili indirip yükleyin

1- repoyu ekleyin OTA Enabler'i iPhone kurun

2- "OTA güncellemesini engelle" seçeneğini kapatın

3- Aygıt yeniden başlarsa tekrar Jailbreak yapın.

4- repoyu ekleyip ios 13 için MyBloxx' u iPhone yükleyin

5- Ayarlar - Mybloxx - OTADELAY'e gidin - "Enable Supervision Spoofing" - Spoof'a dokunun

6- Yazılım güncellemesi var mı yok mu bakın. 14.8 çıkması lazım.

Bu şekilde 14.8 e geçtim. Takılırsanız en başta verdiğim linki Türkçe' ye çevirip en baştan okuyun.

Kolay gelsin.

Evet ben de 14.8.1’e yükselttim. Teşekkür ederim yardımlarınız icin
jb cıkarsa aynı yöntemle 15.1.1 den aşagı sürüme yükseltirsiniz. jb li kullanırsınız. iyi forumlar. (zaten checkrain olması lazım cihazınızda da)

jb cıkarsa aynı yöntemle 15.1.1 den aşagı sürüme yükseltirsiniz. jb li kullanırsınız. iyi forumlar. (zaten checkrain olması lazım cihazınızda da)
Peki jailbreaksiz bu mümkün değil sanırım. sadece shsh ile 15.3.1 den 15.0.2 ye düşürebilir miyim? (Futurerestore) 15 ten 14 e düşüren videolar var ama 15 ten 15 e pek göremedim. Ya da eski versiyonları var. Önerebileceginiz güncel kaynak var mı acaba? Çünkü şansıma 14.8.x yerine direkt 15 e çıkar jailbreak :)

linkteki yöntem dışında bir yöntem bilmiyorum. jb varsa deneyebilirsiniz. sürümü yüksek tutun ve deneyin. fr ile sürüm düşürünce touchid veya faceid çalışmıyor ve sorunlar oluyor diye biliyorum. gene de deneyebilirsiniz. iyi forumlar.

Geri