Neler yeni

Çözüldü Running dpkg sorunu ?

Brknt24

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Dosya sisteminde bi değişiklik yapmama rağmen cyidadan bişey yüklemek istediğimde bu sorunu alıyorum. Nedeni nedir bir türlü çözemedim.

Ekli dosyalar

• A1D7E566-3437-467D-8902-B0FB46CAEDFC.png
    A1D7E566-3437-467D-8902-B0FB46CAEDFC.png
    50.4 KB · Görüntüleme: 20
Cydia önbellek bozulması yüklediğin uyumsuz bir tweak neden olmuşa benziyor Burdaki yöntemi denermisin eğer düzeltemezsen jb sıfırlayıp yeniden jb yapman gerekebilir

Hocam sorun yine devam ediyor denedim ama olmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihaz ve sürüm ne ?

JailbreakTR

5s 11.4.1 Hocam
[automerge]1554781616[/automerge]
Cydia önbellek bozulması yüklediğin uyumsuz bir tweak neden olmuşa benziyor Burdaki yöntemi denermisin eğer düzeltemezsen jb sıfırlayıp yeniden jb yapman gerekebilir

Teşekkür ederim bi deniyim geri dönüş yaparım.

Hocam sonuç alamadım başka çözüm Öner’iniz var mı ?

Jb uncover kullanıyorsan ayarlardan reinstall cydia sekmesini açarak jb yaparmısım.
Aynı sorunu 2 hafta önce bende yaşadım sorunsuz yüklediğim bir tweak neden olmuştu( aynı tweakı 3 kere sıfırlama yaparak yükledim ve aynı hataya neden oldu ) ama ben direk restore rootfs ile sıfırlamıştım cydiayı sorunu çözmek için.

Hangi repolar yüklü cihazda ?

Yüklü repolarım bunlar hocam electra jb kullanıyorum. Bi çok (cydo) hatası var ama kendimle aynı olanını bulamadım dpkg locked diyor erişim izinlerini değiştirdim ama sonuç alamadım

Şöyle bir çözüm yöntemi daha var kendi kurduğun repoları sil daha sonra icleaner ile cydia kaynaklarını temizle cihaza hardreset at ve repolarını tekrar ekle.
2a70766c7b6e8f36eccb00600ac1c793.jpg

Şöyle bir çözüm yöntemi daha var kendi kurduğun repoları sil daha sonra icleaner ile cydia kaynaklarını temizle cihaza hardreset at ve repolarını tekrar ekle.

Önemli

[INFO][/INFO]

Deniyim hocam fakat hard reset derken dosyalarım silinir mi ?

Dosyaların silinmez jb gider tekrar jb aktif etmen gerekir

[INFO][/INFO]

Hocam bu yöntemle çözüldü teşekkür ederim :)

Bu sorun bende de oluyor reboot yapıp tekrar jb yapıyorum öyle geçiyor arada bir oluyor tuhaf bi şey

Bende de aynısı oldu anemone ve başka bir tweak kurunca oldu anemone ve diğer tweaki sildim ve ıcleaner ile temizlik yaptım düzeldi

Geri