Tweak Runaway

Webthese

Yetkili
Moderatör
Tweak: Runaway
Sürüm: 0.0.1
Uyumluluk: iOS 13 (diğer ios sürümleri ile test edilmedi)
Repo:
Fiyat: Ücretsiz
Açıklama: Çentikli cihazlarda ( İPhone X ve üzerindeki cihazlar) saatin alt tarafına internet hız göstergesi ekler.
Not: İPhone X altındaki cihaz sahipleri yüklemesin saatin ekran dışına kaymasına sebep oluyor.

886EFB7F-6B22-4D8C-AC66-DFF6A6FE4E52.jpeg

Repo:
Açıklama: Çentikli cihazlarda ( İPhone X ve üzerindeki cihazlar) saatin alt tarafına internet hız göstergesi ekler.
Not: İPhone X altındaki cihaz sahipleri yüklemesin saatin ekran dışına kaymasına sebep oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 16129
Bu işi yapan NtSpeed tweakı bütün telefonlarda çalışıyor, üstelik istediğiniz yere konumlandırılabiliyor ve boyutu ayarlanabiliyor. Ekstra olarak saydamlık ayarı vs var. Çentiksiz ekranlı cihazlar tercih edebilirler.

Bu işi yapan NtSpeed tweakı bütün telefonlarda çalışıyor, üstelik istediğiniz yere konumlandırılabiliyor ve boyutu ayarlanabiliyor. Ekstra olarak saydamlık ayarı vs var. Çentiksiz ekranlı cihazlar tercih edebilirler.
Oldum olası sevmedim o Tweak’ı Statusbar ile uyumlu görünmedikten sonra ne yapayım onu 😁

Repo:

Ekli dosyayı görüntüle 16129

Temayı nereden indirebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi kurdum çalışıyor sorunsuz bir şekilde 👍🏼. Status bar ile alakalı başka bir tweak kurulu yada tweak kırıntısı kalmış ise çalışmıyor olabilir.

opennotifier yüklü sanırım ondandır. bunun için ondan vazgeçemiycem eğer sorun buysa. teşekkürler bilgi için.

Geri