Neler yeni

Çözüldü rocketbootstrap 1.0.6

mezahir772

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaslar. lutfet cevaplayin. rocketbootstrap 1.0.5-ten 1.0.6-ya guncellesem telefonum bootloop olmaz ki? iphone 6 ios 10.3.2 gOblin rc2.

yine güncelleme gelmiş arkadaşlar çok önemli olduğunu biliyorum sadece ama ne işe yarıyor bu rocketbootsrap

yine güncelleme gelmiş arkadaşlar çok önemli olduğunu biliyorum sadece ama ne işe yarıyor bu rocketbootsrap

Tweaklerin çalışması için ihtiyaç duyduğu bir araç diyelim. Ama AppStore’dan indirme sorunu olmuş galiba. Bazıları belirtmiş bende denedim indirme yapmıyor. Mobil veri ile indiriyor ama.

Appstore uygulamalarının bazıları çalışmıyor güncelleme yaptıktan sonra eski sürüme düşürmek istiyorum sadece en son sürüm olarak güncellediğim sürüm var 1.0.6 nerden indirebilirim

Son düzenleme:
Şuan chimera da güncel 1.0.6 sürümünde kardeş halen aynı sorun jailbreaki kaldırdım tekrar yaptım aynı :(

Şuan chimera da güncel 1.0.6 sürümünde kardeş halen aynı sorun jailbreaki kaldırdım tekrar yaptım aynı :(

Bigboss repodan rocketbootstap 1.0.5 düşür veya Chimera repodan rocketbootstap 1.0.7 beta 5 yüklermisin.
Eğer sorun halen devam ediyorsa unsub tweakını kullan.

Sorunu çözdüm kardeşim saolasın Shadow twekini kurmuştum o bozuyormuş kapatınca düzeldi uygulamalar şimdi çalışıyor sorunsuz

ben indirdim 1.0.6 versiyonu. normal appstore da calisiyor. bende US apple id. indiriyorum kolayca. ama Azeri id ile indiremedim

Geri