Çözüldü Rocket For İnstagram sorunu

sorsorustur

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba, buralardan bir süreliğine uzak kaldım. Rocket for İnstagram tweakinin çalışmadığını gördüm. Bigboss reposundan tekrar yükledim ancak reklamları çıkmasına rağmen instagram içerisinde tweakin ayarları bile gözükmüyor. Herhangi bir sorun mu yaşandı olmadığım süre içerisinde? Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

8plus
12

Şu an indirdim bi sorun yok. Tekrar silip yükler misin ? Librocket bağımlılığı da tam yüklendi mi ? Ayrıca kendi reposundan indirin bigboss yerine
?57698041-2BA5-4D5C-994D-0EB93EC48F69.png

iOS 12 ile sorunsuz çalışıyor. Rocket for İnstagram. Başka bir tweak ile çakışıyor olabilir. Kendi reposundan kurup bir deneyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba, buralardan bir süreliğine uzak kaldım. Rocket for İnstagram tweakinin çalışmadığını gördüm. Bigboss reposundan tekrar yükledim ancak reklamları çıkmasına rağmen instagram içerisinde tweakin ayarları bile gözükmüyor. Herhangi bir sorun mu yaşandı olmadığım süre içerisinde? Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

8plus
12
[/QUOTE

Bende de bu sorun bu gün oldu. Hala devam ediyor .

Bende de benzer bir sorun var bu tweak ile. Instagram ayarlarında Rocket kısmı çıksa da bastığım anda Instagram direkt kapanıyor ve Springboard'a atıyor, bu yüzden tweaki ne ayarlayabiliyorum ne de etkinleştirebiliyorum. Sorun iOS sürümümle ilgili mi emin değilim (10.2).

Bende de benzer bir sorun var bu tweak ile. Instagram ayarlarında Rocket kısmı çıksa da bastığım anda Instagram direkt kapanıyor ve Springboard'a atıyor, bu yüzden tweaki ne ayarlayabiliyorum ne de etkinleştirebiliyorum. Sorun iOS sürümümle ilgili mi emin değilim (10.2).
11.3.1 sürümüm bendede sorun mevcut

Benim cihazda da aynı problem oldu instagram sürümünü düşürerek halledebildim

Sürüm düşürmek ancak geçici bir çözüm oluyor.
Uygulama kapanıp açıldığında aynı sorunlar devam ediyor.
Tweak sahibine mail yolladım bekliyorum..

Tweak şu anda Instagram’ın 95. sürümünde sorunsuz çalışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende de çalışmıyordu instagram++ yı yükledim teşekkürler

Konuyu hortlatmak gibi olacak fakat şu anda çalışmıyor mu?

Geri