Neler yeni

Çözüldü Restore hk

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ipx

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Bununla ilgili başka konu var biliyorum aslında bu konuyu açmam hatalı olabilir ama benim olay biraz farklı olduğundan açmayı düşündüm. Öncelikl telefonumun sistem dosyası baya zeelendiğinden kendi kendine kurtarma moduna alıp duruyordu ve batarya söküp takarak açabiliyorum. Bugün 2. kez olunca shsh ile 3utools yardımı ile 12.1.1 i tekrar yükleme yapacaktım. Cihaz açıldı jailbreak açtım nonce ayarını yaptım 12.1.1 ipswme dosyasını ve shsh imi hazırladım 3utools ile ilelerken revcovery modda takılı kaldığından usb çektim. Cihaz şimdi hiç açılmıyor itunes de kaldı. İrestore ile gerekli shsh ve ipwsme seçmeme rağmen faild hatası alıyorum. Şuan benim ne yapmam gerek. Tekrar 12.1.1 geçip jailbreak yapabilmem için

Done: restoring failed.
Failed with errorcode =-3

Bu arada seb ve baseband tikini açıyorum sağ altta onlar mı hataya neden oluyor

latest sep ve base band kullanıyor değil mi?
Eğer olmuyorsa elle eklemeyi deneyin.

otomotik yazıyor o iki tiki açınca. Eğer elle ekleme şansım varsa nasıl ekliyebilirim çünkü

seb , baseband , build manifest hakkında bildim yok
[automerge]1554409314[/automerge]
@yusuf.ozgul irestore ile exit recovery mode butonu telefonu geri açtı, bu halde tekrar jailbreak yapabilirim. Daha etkili bir yol biliyorsan restore ile onu deniyelim yoksa 3utool ile tekrar deneme yapayım ben
[automerge]1554410505[/automerge]
connecting with restore mode burada kalıyor 3utools da

Son düzenleme:

Bu hatayı bende 5 gündür alıyorum kaldım öyle baka kala

pc den olabilir diyerek bugün başka pc den deneyeceğim haber veririm size umarım olur çünkü cihaz kendini kurtarma moduna alıp duruyor açıldıktan 20,30 dk sonra

otomotik yazıyor o iki tiki açınca. Eğer elle ekleme şansım varsa nasıl ekliyebilirim çünkü

seb , baseband , build manifest hakkında bildim yok
[automerge]1554409314[/automerge]
@yusuf.ozgul irestore ile exit recovery mode butonu telefonu geri açtı, bu halde tekrar jailbreak yapabilirim. Daha etkili bir yol biliyorsan restore ile onu deniyelim yoksa 3utool ile tekrar deneme yapayım ben
[automerge]1554410505[/automerge]
Evet jailbreak yapabilirsiniz. Forumdaki diğer yöntemleri deneyin derim.

@yusuf.ozgul error code 3 hatasını atlattım error code 67 de kaldım seb hatasımı nedir en önemli anda cihazım yine gittim bi el atsanızda size zahmet şunu tekrar 12.1.1 yapalım

ikisinide denedim yani hem elle denedim hemde otomotik
[automerge]1554488525[/automerge]
bu arada ben 12.1.1b3 den 12.1.1 e geçiş yapacağım burada hata yokturdur inş gerçi fark eder mi bilmiyorum

Son düzenleme:
ikisinide denedim yani hem elle denedim hemde otomotik
[automerge]1554488525[/automerge]
bu arada ben 12.1.1b3 den 12.1.1 e geçiş yapacağım burada hata yokturdur inş gerçi fark eder mi bilmiyorum
Fark etmez komut sisteminden yapın recovery moda kendisi aldığı için sorun yaşamazsınız tek yapmanız gereken sep ve baseband indikten sonra bilgisayara ve telefona müdahale etmemek. Apple servisleri arada tıkandığı için uzun sürebiliyor.

Fark etmez komut sisteminden yapın recovery moda kendisi aldığı için sorun yaşamazsınız tek yapmanız gereken sep ve baseband indikten sonra bilgisayara ve telefona müdahale etmemek. Apple servisleri arada tıkandığı için uzun sürebiliyor.

05fd580f6780aa2d5472af180b1596cf.jpg
b86e126b848a5f2b664b9714541aa1db.jpg
6dd9992e2676be4cb02b03ff61ad67c2.jpg
elle yaparsam aldığım hata otomotik yaptığım zaman aldığım hata

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk iki resim sep ve basaband elle ayarladığıma ait

ilk iki resim sep ve basaband elle ayarladığıma ait

Bundan bahsetmiyordum aşağıdaki yöntemi deneyin. Bugün aynı yöntemle windows 10 da işlemi başarıyla gerçekleştirdim. Hata almaya devam ederseniz windows 7 ile deneyin.

• Like
Reactions: ipx
bukadar detaylı bir konu olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim yarın ilk işim bu olacak şu an elimde pc yok, Umarım hatasız sorunsuz bir şekilde cihazı restore ederim

bu arada pc win7

Bugün 12 civarlarında telefonu restore etmeyi başardım ve 12.1.1b3 den 12.1.1 e geçiş yaptım Ama şöyle bir kötü haberim var benim kasa hafiften yamuk artık nasıl ilerledi bilmiyorum ekranı taktıktan 20 dk sonra kendini kurtarma moduna alıyor. Tel yine aynı duruma geçti üstelik daha jailbreak yapmadım. Ekran kasaya tam takmadan bir gün geçirdim sorun yoktu belki yine kapanır diye Meğer sorun jailbreakte değilmiş. Onu bugün temiz kurulum yaptıktan sonra ekranı takınca anladım :)
[automerge]1554544087[/automerge]
Kurtarma moduna aldıktan sonra ekranı çıkartıp batarya söküp biraz bekleyince düzeliyor buarada ama ekranı takamayacakmıyım artık onu telefoncular bilir bugün bi görüşelim telefoncuyla

Geri