Çözüldü Restore geri yükleme sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi solg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

solg

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba, telefonu restore ettim ve geri yükleme yaptım ancak WiFi seç ekranında dondu kaldı. Tekrar restore ettim yeni iPhone olarak ayarladım telefon açıldı iPhone’umu bul kapattım ve geri yükleme yaptım ama tekrar WiFi seç ekranında takıldı kaldı. Bu arada müziklerimi falan yükledi iTunes üzerinden kontrol ettim.
Şimdi iTunes telefonu görüyor tüm içerik telefonda gözüküyor ancak resimdeki ekranı bir türlü geçemiyorum.

Konu hakkında fikri olan ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• FCFAFCB3-3E4D-4F44-BCB7-5832351E9056.jpeg
    FCFAFCB3-3E4D-4F44-BCB7-5832351E9056.jpeg
    812.5 KB · Görüntüleme: 14
Cihazınızı dfu mode da restore edin ve yeni cihaz olarak kurulumu tamamlayın.
Sorun devam ederse wifi donanım arızası olabilir.

Mobil veri ile devam etmek için seçenek var diye biliyorum. Gözüküyor mu?

itunese baglayınca gecmesi gerekmezmi

Maalesef puppaya gittim onlar da anlayamadı. Zannedersem jbli backup olduğu için sıkıntı var. Aklıma başka birşey gelmiyor. Normal olarak yeni iPhone ayarlarsam açılıyor ancak ne zaman yedeği geri yüklersem resimdeki ekranı geçemiyorum.
Zaten telefonum dfu moddaydı. Jb sonrası çöktü os. WiFi arızası değil çünkü telefon normal kurulumda internete bağlanıyor. Dediğim gibi servis de çözemedi sorunu. Tek aklıma gelen yedekteki sorun. Başka bir yazılım ile yedek yüklemeyi deneyeceğim. Yoksa sıfır iPhone ayarlayıp gerekli dosyaları yüklerim telefona.

Senelerdir başıma ilk kez böyle birşey geliyor. Enteresan olaylar beni bulmaya başladı son zamanlarda. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Ola ki benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olursa yardımcı olayım isterim.

Yorumlarını esirgemeyen üyelere müteşekkirim. Sağolun varolun))

Maalesef puppaya gittim onlar da anlayamadı. Zannedersem jbli backup olduğu için sıkıntı var. Aklıma başka birşey gelmiyor. Normal olarak yeni iPhone ayarlarsam açılıyor ancak ne zaman yedeği geri yüklersem resimdeki ekranı geçemiyorum.
Zaten telefonum dfu moddaydı. Jb sonrası çöktü os. WiFi arızası değil çünkü telefon normal kurulumda internete bağlanıyor. Dediğim gibi servis de çözemedi sorunu. Tek aklıma gelen yedekteki sorun. Başka bir yazılım ile yedek yüklemeyi deneyeceğim. Yoksa sıfır iPhone ayarlayıp gerekli dosyaları yüklerim telefona.

Senelerdir başıma ilk kez böyle birşey geliyor. Enteresan olaylar beni bulmaya başladı son zamanlarda. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Ola ki benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olursa yardımcı olayım isterim.

Yorumlarını esirgemeyen üyelere müteşekkirim. Sağolun varolun))
yedekten dönme sende giriş yap iclouda rehberini fotolarını otomatik atar zaten sadece uygulamalarını tekrar indirirsin app storeden

Etkinleştirme ekranından görüntü değilmi bu?
Eğer kurulum sonrası wifi sıkıntı yaratıyorsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Yeni iphone olarak ayarladığınızda sorun yoksa Aldığınız yedek sorunlu olabilir yedek yüklemesi yapmayın.

Etkinleştirme ekranından görüntü değilmi bu?
Eğer kurulum sonrası wifi sıkıntı yaratıyorsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Yeni iphone olarak ayarladığınızda sorun yoksa Aldığınız yedek sorunlu olabilir yedek yüklemesi yapmayın.
Ağ ayarlarına ulaşamıyorum ki! Etkinleştirme ekranında donup kalıyor. Neyse yeni iphone olarak sıkıntı olmuyor zaten. Muhtemelen backup sıkıntılı idi :)

Derken... Aynı anda geri yükleme yapıyordum ve bu mesajı yazarken sonuca ulaştım. :D

Bir ay önce aldığım nazaran daha eski backup ile sorunsuz geri yükleme yapıldı. Demek ki Yedeklemede sorun varmış. Halbuki itunes ile aldım yedeği. İlk kez başıma geldi daha önce yedeklerde sorun olabileceğini hiç duymamıştım.

Yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilir. (Lütfen :) )

Saygılar, selametle.

Jailbreakli yedek aldığınız için böyle oluyor. Jailbreak devre dışı iken yedek alıp denemek lazım birde. Önceden böyle sorun olmuyordu başıma geldiğinde Future Restore sayesinde yeniden sıfırlamıştım.

Geri