Çözüldü Respring'de Kalma

• Konu Sahibi Konu Sahibi hknst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hknst

Çalışkan Üye
JailbreakTR
Son bir kaç gün telefonda kasmalar donmalar oluyordu sonrasında ( bugün ) respring yaptım sonrasında döngüde kaldı telefonu kapatıp açtım tekrar jb yaptım fakat son adımda jb moduna geçerken ki respring döngüsü çok uzun sürdü ve o şekilde kaldı şu an jbsiz kullanıyorum çözümü nasıldır ? Yardımınız için teşekkürler

Cihaz : 6s+
Sürüm : 11.3.1

Buraya baktım burası farklı ben jb yap diyince 3/3 adımda kalıyor respring döngüsünde yani jb yapamıyorum burda jb olduktan sonra diyor

Answermachine tweakini yüklemiş miydin?

hayır
[automerge]1536146145[/automerge]
tweaks kısmını kapatarak jb yaptım aktif oldu şimdi tweak silerek bakacam. yardımlarınız için sağolun.

Bazı cracklerde sıkıntı oluyor. Ben answermachineden şüpheleniyorum kendim için. Sorunu şöyle çözdüm. Electra uygulamasına girip tweak modunu kapatıp jb yap. Sonra cydiadan Substitute tweakini sil tüm tweakleri siliyor o. Sonra kapatıp aç tweak modunu açıp jb yap. Adım adım tweak yükleyip dene.

Çok uzun iş :)))
[automerge]1536147225[/automerge]
callbar x ile voicechanger x tweaklerini sildim düzeldi hemen açıldı çok uzun süre respringde kalmadı

Son düzenleme:
Çok uzun iş :)))
[automerge]1536147225[/automerge]
callbar x ile voicechanger x tweaklerini sildim düzeldi hemen açıldı çok uzun süre respringde kalmadı
CallBar xi kullanıyorum sıkıntı yok ama voicechangerda olabilir.

Geri