kardeş reloade system daemons u kapğat oyle jailbreak yap sonra tekrar aç....bende de aynı sekilde oluyor.ben bu sekilde çözüyorum su an...Biliyorum forumda konu var fakat hangisini denediysem olmuyor her jailbreak yaptığımda döngüye giriyor baya bir süre geçtikten sonra yeniden başlatıyor kendini nasıl düzeltebilirim bu hatayı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önemli - [Güncellendi] Respringloop (Respring Döngüsü - Jailbreak Aktifleştirememe) Çözümü !!!
şuradaki konudan baktın mı dostum load tweak etkinleştirmeden yapılıyor yöntem repringloop ta kalman imkansız.
kardeş reloade system daemons u kapğat oyle jailbreak yap sonra tekrar aç....bende de aynı sekilde oluyor.ben bu sekilde çözüyorum su an...
Uncover hangi versiyonu kullanıyorsun?
Crack tweak kullanıyor muydun
hayır
Daha fazla respringloop a girip kendini tehlikeye atma restore rootfs çek tekrar dikkatlice kurulumlarını yap.
tweak ve repolar gider ancak tweak dataları kalır tekrar kurunca tweakleri ayarlarıyla geri gelecektirayarlarım gidiyor mu yada repolarım?
tweak ve repolar gider ancak tweak dataları kalır tekrar kurunca tweakleri ayarlarıyla geri gelecektir