Emrmlkc Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 May 2020 #1 telefona darker temasını yükledim ardında bi uygulamaya bastım ve telefon respring atmaya başladı ve böyle kaldı hiç bişey yapamıyorum
telefona darker temasını yükledim ardında bi uygulamaya bastım ve telefon respring atmaya başladı ve böyle kaldı hiç bişey yapamıyorum
tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR 9 May 2020 #2 Emrmlkc: telefona darker temasını yükledim ardında bi uygulamaya bastım ve telefon respring atmaya başladı ve böyle kaldı hiç bişey yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... telefona restart yap kullandığın jailbreak aracından safe ile aç son yüklediğin tweakleri sil
Emrmlkc: telefona darker temasını yükledim ardında bi uygulamaya bastım ve telefon respring atmaya başladı ve böyle kaldı hiç bişey yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... telefona restart yap kullandığın jailbreak aracından safe ile aç son yüklediğin tweakleri sil
Emrmlkc Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 May 2020 #3 tolgasnigga: telefona restart yap kullandığın jailbreak aracından safe ile aç son yüklediğin tweakleri sil Genişletmek için tıkla ... telefona restart attığım zaman cydia çılmıyor ve checkra1n loader kayboluyor. safe nasıl açabilirim?
tolgasnigga: telefona restart yap kullandığın jailbreak aracından safe ile aç son yüklediğin tweakleri sil Genişletmek için tıkla ... telefona restart attığım zaman cydia çılmıyor ve checkra1n loader kayboluyor. safe nasıl açabilirim?
tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR 9 May 2020 #4 Emrmlkc: telefona restart attığım zaman cydia çılmıyor ve checkra1n loader kayboluyor. safe nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla ... kullandığın jailbreak aracı ne?
Emrmlkc: telefona restart attığım zaman cydia çılmıyor ve checkra1n loader kayboluyor. safe nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla ... kullandığın jailbreak aracı ne?
Emrmlkc Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 May 2020 #5 tolgasnigga: kullandığın jailbreak aracı ne? Genişletmek için tıkla ... Checkra1n
tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR 9 May 2020 #6 Emrmlkc: Checkra1n Genişletmek için tıkla ... checkra1n’e girin options kısmında safe mode kutucuğunu işaretleyin tekrardan jb aktif edin cydia açılır
Emrmlkc: Checkra1n Genişletmek için tıkla ... checkra1n’e girin options kısmında safe mode kutucuğunu işaretleyin tekrardan jb aktif edin cydia açılır
Emrmlkc Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 May 2020 #7 tolgasnigga: checkra1n’e girin options kısmında safe mode kutucuğunu işaretleyin tekrardan jb aktif edin cydia açılır Genişletmek için tıkla ... Tamamdır Teşekkürler.
tolgasnigga: checkra1n’e girin options kısmında safe mode kutucuğunu işaretleyin tekrardan jb aktif edin cydia açılır Genişletmek için tıkla ... Tamamdır Teşekkürler.