arkadaşlar sorunum devam ediyor yardımcı olur musunuz ?
onu denedim fakat sonuç alamadımSon kurduğunuz tweakleri devre dışı bırakarak deneyin.
Son kurduğunuz tweakleri devre dışı bırakarak deneyin.
Yeniden yükleyebilir misiniz göremiyorum.onu denedim fakat sonuç alamadım
Son kurulanlar bunlar bunlarda bir problem oldugunu sanmıyorum ?
Ekli dosyayı görüntüle 7291Ekli dosyayı görüntüle 7292Ekli dosyayı görüntüle 7293Ekli dosyayı görüntüle 7291Ekli dosyayı görüntüle 7292Ekli dosyayı görüntüle 7293Ekli dosyayı görüntüle 7291Ekli dosyayı görüntüle 7292Ekli dosyayı görüntüle 7293
hocam hepsini kapattım tek tek denedim.Yeniden yükleyebilir misiniz göremiyorum.
Hocam tek tek denemenizi öneririm birde sorun çıkarabilecek tweak göremedim ama yinede belli olmazhocam hepsini kapattım tek tek denedim.
callbar X - Bioprotect X - Dots - FingerTouch - SmartLPM - speed ıntensifier - WhoozltPro
Malesef CrashReporter da görünmüyor
Bunlardan biri yapıyor yada çakışıyor kilit ekranında hiç birşey yapmasamda resping atabiliyor kullanırkende atabiliyor
[automerge]1536181566[/automerge]
callbar X - Bioprotect X - Dots - FingerTouch - SmartLPM - speed ıntensifier - WhoozltPro bunlar şuan kapalı yine attı kilitliydi telefonu elime aldım resping attı
Hocam tespit edemedim telefonu sıfırlayım yeniden jailbreak yapmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?Hocam tek tek denemenizi öneririm birde sorun çıkarabilecek tweak göremedim ama yinede belli olmaz
unjailbreak ve putty aracılıgı ile komple jailbreakı kaldırdım şimdi tekrar yükledim şuan cydia güncelleme yapıyor tüm repoları ekleyip tweakları yeniden kurup sonucu iletecegim.Hocam tespit edemedim telefonu sıfırlayım yeniden jailbreak yapmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
Çözüm olabilir hocam deneyin benceHocam tespit edemedim telefonu sıfırlayım yeniden jailbreak yapmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
[automerge]1536322593[/automerge]
unjailbreak ve putty aracılıgı ile komple jailbreakı kaldırdım şimdi tekrar yükledim şuan cydia güncelleme yapıyor tüm repoları ekleyip tweakları yeniden kurup sonucu iletecegim.