Neler yeni

Çözüldü Reprovision bozuldu

+1
Unc0ver sertifikası 1 gün kalmıştı, sign’a bastım. %100 olduktan sonra uygulamadan attı ve kaldırıp tekrar yüklememe, sürüm düşürmeme rağmen bi daha açılmadı. Beraberinde Unc0ver da açılmıyor.

+1
Unc0ver sertifikası 1 gün kalmıştı, sign’a bastım. %100 olduktan sonra uygulamadan attı ve kaldırıp tekrar yüklememe, sürüm düşürmeme rağmen bi daha açılmadı. Beraberinde Unc0ver da açılmıyor.
Aynı sorunu ben ve arkadaşım yaşıyoruz yardım edecek varmı jb pasif durumda reprovision'da sorun olacağını düşünüyorum ama pasif olduğu için kaldıramıyorum

Aynı sorunu ben ve arkadaşım yaşıyoruz yardım edecek varmı jb pasif durumda reprovision'da sorun olacağını düşünüyorum ama pasif olduğu için kaldıramıyorum

Uncover ipa yı yeni bir hesap ile farklı pc de cydia impactor ile yüklemeyi deneyin.

denedim aynı sorun devam ediyor unc0ver uygulamasını açtığım an kapanıyor
Sürüm 12.1.4
Cihaz: İphone 7 PLUS

deneme amaçlı 2 hesabımla da denedim impactor ile yüklenmesine rağmen uygulama da sertifika imzalanmadığı için açılmıyor.

Jailbreak aktif su anda, telefonun kapanmasına engel olarak devam ediyorum. SHSH blob aldım bir ise yarar mi bilmiyorum.

İlk 12.4 icin unc0ver çıktıktan sonra da benzer sorun olmustu. ReProvision yüklü değildi uncover birden açılmamaya başladı. Kaldırıp tekrar yükleyince düzelmişti.

Stabil bir jb değil sanırım. Deneyimli arkadaşlar yakında aydınlatırlar umarım.

Edit: github’ta chimera’nin sorunsuz çalıştığını belirtenler olmuş. Deneyen olursa bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:
Chimera sorunsuz kullanıyorum fakat ReProvision açılmadığı için 7 gün sonunda tekrar manuel jb gerekecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geliştiricisi sorunun nedenini biliyormuş fakat pazar akşamına kadar vakti yokmuş düzeltmek için.Çok kurcalamamakta fayda var

Aynı sorunu bende az önce yaşadım. Reprovision, unc0verin daha günü olmasina ragmen imzalanacak dedi imzaladi. Daha sonra ne unc0ver ne de reprovision açilmamaya basladi. Çözümü nasıl urettiniz acaba.

Geliştiricisi sorunun nedenini biliyormuş fakat pazar akşamına kadar vakti yokmuş düzeltmek için.Çok kurcalamamakta fayda var
Kendi mi düzeltecek acaba yoksa bizim bişe yapmamız gerekecek mi benim jb biraz sorunlu hard reset falan yapınca gidiyor UnCover dan tekrar etkinleştirmem gerekiyor

REprovizyon güncelleme görünmüyor bende

Ekli dosyalar

• 13ED4E3D-38D1-460C-AE87-6E29B5BB9B1E.png
    13ED4E3D-38D1-460C-AE87-6E29B5BB9B1E.png
    96.2 KB · Görüntüleme: 26
Merak ettiğim bisey var. Az önce telefon kendi kendine reset attı uncover açılmadığı icin silip tekrar yükledim ve jb yaptım. ReProvisioni da güncelledim çalışıyor fakat uncover icin 175 gün imza süresi gösteriyor. İlerde bir gün bu profilin doğrulanamama ihtimaline karşı mi yine de imzalıyoruz?

Merak ettiğim bisey var. Az önce telefon kendi kendine reset attı uncover açılmadığı icin silip tekrar yükledim ve jb yaptım. ReProvisioni da güncelledim çalışıyor fakat uncover icin 175 gün imza süresi gösteriyor. İlerde bir gün bu profilin doğrulanamama ihtimaline karşı mi yine de imzalıyoruz?

Site üzerinden indirme yaptığınız için 175 gün yazıyor. Sertifika birden iptal olabilir.
Uncover ipa yı kendi sitesinden cihazınıza indirin ve Reprovision ile tekrar imzalayın. Ve imzalama işlemini 6 günde bir tekrarlayın.

ya arkadaş bu reprovision imzayı yapamıyorum bende ayn hatayı veriyor unu kapatıp açılıyor gene imza 6 gözüküyor ama olmuyor

Geri