Reprovision ile Uncover'ı imzalarken uygulamadan attı ve birdaha giremiyorum sürekli atıyor.Cydia çalışıyor.Rejailbreak yapınca uygulama açıldı fakat imzalarken yine atıyor yine aynı şeyleri yaşıyorum.Sorun nedir acaba?
Reprovision ile Uncover'ı imzalarken uygulamadan attı ve birdaha giremiyorum sürekli atıyor.Cydia çalışıyor.Rejailbreak yapınca uygulama açıldı fakat imzalarken yine atıyor yine aynı şeyleri yaşıyorum.Sorun nedir acaba?
Denedim fakat olmadı.Apple id değiştirmeyi denedim fakat o da işe yaramadı.ReProvision aracını tekrar yükle...
bende de aynı problem oldu ardından hem unc0ver hem de reprovision açılmamaya başladı. unc0ver uygulamasını silince açılıyor tekrar reprovision. impactor ile unc0veri tekrar yüklemeye çalıştım fakat hata verdi. internetten yükleyip kurdum bu kez.
Başka bitane hesap deneyim dedim iki faktörlü doğrulama olmayan bu hesapta da uygulama imzalamak içün parola oluşturacağım kısım yok. Anlamadım gitti.İki faktörlü koruması olan hesap kullanmazsanız sorun olmuyor!!!!!!
İki faktörlü doğrulama olmayan hesabınız için uygulamaya özgü şifre oluşturmanıza gerek yok Apple ID ve şifrenizi girebilirsinizBaşka bitane hesap deneyim dedim iki faktörlü doğrulama olmayan bu hesapta da uygulama imzalamak içün parola oluşturacağım kısım yok. Anlamadım gitti.
Çok teşekkürlerİki faktörlü doğrulama olmayan hesabınız için uygulamaya özgü şifre oluşturmanıza gerek yok Apple ID ve şifrenizi girebilirsiniz
Arkadaşlar uzun zamandır yüklü olan ve her hafta Chimera ile uncoverı imzalayan Reprovision, güncellemeden sonra açılmaz oldu.
Kaldırdım başka repodan kurdum, yine aynı.
Ne yapabilirim???