Neler yeni

Çözüldü Reprovision bozuldu

lescott1907

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Reprovision ile Uncover'ı imzalarken uygulamadan attı ve birdaha giremiyorum sürekli atıyor.Cydia çalışıyor.Rejailbreak yapınca uygulama açıldı fakat imzalarken yine atıyor yine aynı şeyleri yaşıyorum.Sorun nedir acaba?

Reprovision ile Uncover'ı imzalarken uygulamadan attı ve birdaha giremiyorum sürekli atıyor.Cydia çalışıyor.Rejailbreak yapınca uygulama açıldı fakat imzalarken yine atıyor yine aynı şeyleri yaşıyorum.Sorun nedir acaba?

ReProvision aracını tekrar yükle...

Evet az önce kendim manuel imzalamak için girdim Sign butonuna bastıktan sonra Cr4shed hatası aldım ve uygulamadan attı
Şimdi ise giremiyorum sürekli uygulamadan atıyor
Cr4shed ekini ekliyorum912A8096-D98B-4EAA-B11A-DC59B58077CD.png

ReProvision aracı bugünlerde bir güncelleme alacak... o zaman düzelebilir sorunlar...

bende de aynı problem oldu ardından hem unc0ver hem de reprovision açılmamaya başladı. unc0ver uygulamasını silince açılıyor tekrar reprovision. impactor ile unc0veri tekrar yüklemeye çalıştım fakat hata verdi. internetten yükleyip kurdum bu kez.

Gümcelleme geldi fakat sorun devam ediyor.. Çözüm bulan olursa yazabilirmi.. Son iki sürümle olmuyor, direk atıyor ama bildirimleri geliyorda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende de aynı problem oldu ardından hem unc0ver hem de reprovision açılmamaya başladı. unc0ver uygulamasını silince açılıyor tekrar reprovision. impactor ile unc0veri tekrar yüklemeye çalıştım fakat hata verdi. internetten yükleyip kurdum bu kez.

Hangi siteden yükledin hocam

Geçici çözüm olarak geliştiricisinin paylaştığı bir çözüm var.
1)Ayarlardan imzalalı olan profili silin
2)Safari ile imzalamak istediğiniz ipayı indirin ve ReProvision ile açın
3)Ayarlar>Genel>Profiller ve Aygıt Yönetimi kısmından “uygulamaya güven”
dediğiniz zaman ipa tekrardan 7 gün imzalanacaktır.

Valla bendede açılmıyor fakat unc0ver ipasını imzaladı dün akşam. Yani imzaladı diye bildirim attı. Acaba imzalamama ihtimali var mı ki ya?

Aynı sorun bende de var dün 3.5.6yı yükleyim dedim yükledim uo açılmadı reprovision da açılmadı ikisi de atıyor sonra 3.5.5 yükledim impactor ile o da olmadı girmeden atıyor.

Yukardaki işlemler ile ipayı imzalıyor ve tekrar açılmama sorunu devam ediyor. Çözüm bulunana kadar haftada bir bu işlemleri yapmak gerekiyor sanırım. Chimera yı silince açılıyor bendede..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kez ipa yı imzalayıp install yapıyor fakat unc0ver açılmadan kapanıyor iki farklı sürümde denedim

İki faktörlü koruması olan hesap kullanmazsanız sorun olmuyor!!!!!!
Başka bitane hesap deneyim dedim iki faktörlü doğrulama olmayan bu hesapta da uygulama imzalamak içün parola oluşturacağım kısım yok. Anlamadım gitti.

Ekli dosyalar

• C8196CB4-7441-4A28-9090-7149C1567875.jpeg
    C8196CB4-7441-4A28-9090-7149C1567875.jpeg
    610.1 KB · Görüntüleme: 30
Başka bitane hesap deneyim dedim iki faktörlü doğrulama olmayan bu hesapta da uygulama imzalamak içün parola oluşturacağım kısım yok. Anlamadım gitti.
İki faktörlü doğrulama olmayan hesabınız için uygulamaya özgü şifre oluşturmanıza gerek yok Apple ID ve şifrenizi girebilirsiniz

İki faktörlü doğrulama olmayan hesabınız için uygulamaya özgü şifre oluşturmanıza gerek yok Apple ID ve şifrenizi girebilirsiniz
Çok teşekkürler
[automerge]1567163509[/automerge]
Yine aynı oldu unc0ver açılmadı. Revoke yaptım sertifakalar kısmından. Daha sonra çıkış yapıp yeni apple ıd parola girdim ipayı imzalayıp kurdu ama ipa açılmıyor.

Arkadaşlar uzun zamandır yüklü olan ve her hafta Chimera ile uncoverı imzalayan Reprovision, güncellemeden sonra açılmaz oldu.
Kaldırdım başka repodan kurdum, yine aynı.
Ne yapabilirim???

Arkadaşlar uzun zamandır yüklü olan ve her hafta Chimera ile uncoverı imzalayan Reprovision, güncellemeden sonra açılmaz oldu.
Kaldırdım başka repodan kurdum, yine aynı.
Ne yapabilirim???

Mesajınız taşınmıştır, Konuyu okuyun.

Geri