Çözüldü Repomuzdan libCSPrefences Hatası

mctuna

Aktif Üye
JailbreakTR
Repomuzdan indirme yaparken resimde görülen hatayı almaktayım, ilgili tweak’ı silip yeniden yüklesemde sorun çözülmediA4DE89CD-12FE-4D94-B304-DF1F3AE1F363.png

İlgili tweaki de sil hata veren tweaki de sil sonra tekrar kurmak istediğin tweaki kur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkisinide denedim yine hata almaktayım, hatta her hangi bir yeni x tweak yüklemek istediğimde bile bu hatayı veriyor

İkisinide denedim yine hata almaktayım, hatta her hangi bir yeni x tweak yüklemek istediğimde bile bu hatayı veriyor

Libcspreference nin bir üst sürümü var başka bir repoda.yani güncellenmesi lazım bizim repodakinin.bu tweake bağlı hangi tweakleri kullanıyorsun sadece shuffle mı var

Dostum hata trying to overwrite diyor (o dosyanın üzerine yazmaya çalışıyor) yüklenmiş olabilir daha önce

Dostum hata trying to overwrite diyor (o dosyanın üzerine yazmaya çalışıyor) yüklenmiş olabilir daha önce

Dün bendede bettersetting güncellemesinde bu hatayı verdi bizim repodan kuruluydu ben hepsini kaldırıp temizlik yapıp tekrar kurdum düzeldı
Bettersetting bizim repodan libcspreference başka repodan kurulu su an...

Dün bendede bettersetting güncellemesinde bu hatayı verdi bizim repodan kuruluydu ben hepsini kaldırıp temizlik yapıp tekrar kurdum düzeldı
Bettersetting bizim repodan libcspreference başka repodan kurulu su an...

Şuan silemiyorum silmek istediğimde de aynı hatayı veriyor sıkıldım :)

Edit: Silmeyi başardım senden rica etsem lisCSPrefencesin reposunu verebilirmisin ?

Edit: Buldum tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için

Son düzenleme:
Geri