Neler yeni

Reklam engelleyici

• Konu Sahibi Konu Sahibi sow50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tweak'ler henüz Sileo'ya uyumlu değil. En azından tam anlamıyla oturana kadar Cydia ile devam edebilirsin. Tabii karar senin.

Cydia'da kurduğum tweaklerin hepsi uyumlu sadece bu değil. Bunu da AdGuard Pro ile hallettim. Şuan cayır cayır hiç sorun yok. :D Bu gidişle hiç geçmeyi düşünmüyorum Cydia'ya. :D

Cydia'da kurduğum tweaklerin hepsi uyumlu sadece bu değil. Bunu da AdGuard Pro ile hallettim. Şuan cayır cayır hiç sorun yok. :D Bu gidişle hiç geçmeyi düşünmüyorum Cydia'ya. :D
Tweak mi bu yoksa appstore uygulamasımı usta tweakse repo adresi nedir

Tweak mi bu yoksa appstore uygulamasımı usta tweakse repo adresi nedir

Ücretli AppStore uygulaması hocam. Çok etkili bir uygulama ama. Safaride reklamları engelliyor, Instagram++'daki reklamları engelliyor. Sadece Cercube engelleyemiyor o da yapımcının kendisi maalesef. :D

Son düzenleme:
Ücretli AppStore uygulaması hocam. Çok etkili bir tweak ama. Safaride reklamları engelliyor, Instagram++'daki reklamları engelliyor. Sadece Cercube engelleyemiyor o da yapımcının kendisi maalesef. :D
Peki applestore den indirilmiş uygulamalarda da etkilimi örnek oyunlarda vs çok reklam geliyor

Cercube de 5 günlük tweet olayını yaparsan gelmiyor kardeş reklam

Peki applestore den indirilmiş uygulamalarda da etkilimi örnek oyunlarda vs çok reklam geliyor

Cercube de 5 günlük tweet olayını yaparsan gelmiyor kardeş reklam

Şöyle göstereyim hocam. Safari’de reklamı engellediği için sayfa çok hızlı yükleniyor bir de.

11477
11478

Kardeş bende almıştım reklam engelleyici safaride sıkıntı yok ama appstore uygulamalarında çok reklam çıkıyor benim için mühim olan uygulamalardaki reklam onlara çare olmuyor appstoreden satın almış olduğum AdBlocker bile

Valla hocam gördüğün üzere AppStore'dan indirdiğim uygulama da reklam engelliyor. Varsa bir uygulama söyle deneyim.

Kardeş mesela Futbol isimli uygulama var onunla denermisin bende çok fazla çıkıyor
Tamam hallettim bende diğer AdBlock uygulamasıyla :)
[automerge]1556924658[/automerge]
Nihayet reklamlara son verdim

Ekli dosyalar

• 23A1130C-27F5-4A8A-9A53-C9C598717EE1.png
    23A1130C-27F5-4A8A-9A53-C9C598717EE1.png
    313.3 KB · Görüntüleme: 42
Geri