veneme Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 Tem 2018 Mesaj 52 Tepkime puanı 36 31 Ağu 2018 #1 İşletim sistemine göre 32bit yada 64 bit yükleyin. Crackli app ile değiştirdiğinizde full versiyonuyla kullanabilirsiniz. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Son düzenleme: 31 Ağu 2018
İşletim sistemine göre 32bit yada 64 bit yükleyin. Crackli app ile değiştirdiğinizde full versiyonuyla kullanabilirsiniz. Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Adrenaline Aktif Üye JailbreakTR Katılım 25 Mar 2018 Mesaj 596 Tepkime puanı 312 31 Ağu 2018 #2 Bunu smarttv ye yükleyemiyor muyuz :))
R rcpkzl Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 12 Ocak 2018 Mesaj 60 Tepkime puanı 3 1 Eyl 2018 #3 GeniuS: Bunu smarttv ye yükleyemiyor muyuz :)) Genişletmek için tıkla ... Android TV'niz var ise televizyonunuza Google Play'den Airscreen yükleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum.
GeniuS: Bunu smarttv ye yükleyemiyor muyuz :)) Genişletmek için tıkla ... Android TV'niz var ise televizyonunuza Google Play'den Airscreen yükleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum.