Keremers Yetkili Moderatör 17 Haz 2019 #1 Tweak: ReachabilitySheer Uyumluluk: iOS 12 (arm64e / A12 Cihazları dahil) Repo: BigBoss Açıklama: Erişilebilirlik menüsünü şeffaf yapan güzel bir tweak. Fiyat: Ücretsiz Ekran Görüntüsü:
Tweak: ReachabilitySheer Uyumluluk: iOS 12 (arm64e / A12 Cihazları dahil) Repo: BigBoss Açıklama: Erişilebilirlik menüsünü şeffaf yapan güzel bir tweak. Fiyat: Ücretsiz Ekran Görüntüsü:
D duckwinduck Aktif Üye JailbreakTR 18 Haz 2019 #2 Ekran görüntüleri size aitse duvar kağıdını paylaşabilir misiniz?
Keremers Yetkili Moderatör 18 Haz 2019 #3 duckwinduck: Ekran görüntüleri size aitse duvar kağıdını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Maalesef ekran görüntüleri geliştiriciye ait.
duckwinduck: Ekran görüntüleri size aitse duvar kağıdını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Maalesef ekran görüntüleri geliştiriciye ait.
atilramazan Aktif Üye JailbreakTR 19 Haz 2019 #4 Hocam bigboss da reachibilitysheer diye bir tweak yok onun yerine reachibilityactivator var ben bulamadım bu tweakı
Hocam bigboss da reachibilitysheer diye bir tweak yok onun yerine reachibilityactivator var ben bulamadım bu tweakı
Keremers Yetkili Moderatör 19 Haz 2019 #5 atilramazan: Hocam bigboss da reachibilitysheer diye bir tweak yok onun yerine reachibilityactivator var ben bulamadım bu tweakı Genişletmek için tıkla ... Repoları yenileyin. Bende Bigboss da görünüyor.
atilramazan: Hocam bigboss da reachibilitysheer diye bir tweak yok onun yerine reachibilityactivator var ben bulamadım bu tweakı Genişletmek için tıkla ... Repoları yenileyin. Bende Bigboss da görünüyor.
atilramazan Aktif Üye JailbreakTR 19 Haz 2019 #6 Hocam kb bigboss sileo da ekli gelmiyormuş yani varda bütün tweakları yokmuş orjinal repoyu kurup buldum.
Hocam kb bigboss sileo da ekli gelmiyormuş yani varda bütün tweakları yokmuş orjinal repoyu kurup buldum.