Neler yeni

Tweak PullOver Pro

Kenan___

Yetkili
Moderatör
Tweak: PulloverPro

Sürüm: 1.1

Uyumluluk: iOS: 11 - 12

Fiyat: 2 $

Ücretsiz Hediye Lisans ; PullOverPro Hediye Lisans

Repo:

Açıklama:
Favorilere ekleyeceğiniz ve arka plan da çalışan uygulamalara, ekranın kenarında ki simgeyi kullanarak, cihazın her yerinden erişebileceksiniz. Mesela Safaride gezinirken, safariden hiç çıkmadan istediğiniz uygulamayı açıp kullanabilirsiniz.

Tanıtım Videosu

geliştiricisini takip ediyorum cheatmessage tweakını satın aldım kaliteli işler yapıyor. İos 12 için çalışıyor güncelleme gelecek

Yorumun neden silinmiş rahatsız edici yada yanlış bişey mi yazdım hayırdır.?? Hani bi mesaj atabilinir şu sebepten diye .

@Aegnor bu uygulama geliştiricisi tarafından ücretsiz olarak yayınlanmadı, hatta ücretli olarak bile yayınlanmadı. Bu uygulamanın betasını, patreon sitesine, ücretli olarak üye olanlar indirebiliyor . Yani sen crack bir uygulama indirmişsin telefonuna. Form kurallarını okursan crak uygulama ve tweak paylaşımının yasak olduğunu anlarsın. Mesajın bu yüzden silindi

Kenan___

@Aegnor bu uygulama geliştiricisi tarafından ücretsiz olarak yayınlanmadı, hatta ücretli olarak bile yayınlanmadı. Bu uygulamanın betasını, patreon sitesine, ücretli olarak üye olanlar indirebiliyor . Yani sen crack bir uygulama indirmişsin telefonuna. Form kurallarını okursan crak uygulama ve tweak paylaşımının yasak olduğunu anlarsın. Mesajın bu yüzden silindi

Kenan___
Tamam dostum bunu söylemeniz yeterli. Bu yüzden silindi diye mesaj atsaydınız daha iyi olurdu. Farkında değildim. Bu tweaki bellediğim için cydiada da gördüğün için hemen denemek istedim.

Konuyu takip eden üyeler için; tweak geliştiricisinin kendi reposun da yayınlandı.

2$

Ücretsiz lisans için takipte kalın.

Kenan___

Konuyu takip eden üyeler için; tweak geliştiricisinin kendi reposun da yayınlandı.

2$

Ücretsiz lisans için takipte kalın.

Kenan___
Ücretsiz lisans derken yine çekiliş mi yoksa geliştirici mi ücretsiz dagıtacak şayet çekilişse ben başka çekilişten kazandım snapper 2 yi

Geri