M muratkisi Aktif Üye JailbreakTR Katılım 23 Ocak 2018 Mesaj 465 Tepkime puanı 95 1 May 2019 #1 Pull0ver aşmıştım şuan bir türlü aktifleştiremiyorum yardım Mail adresini giriyorum bu ekrana atıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pull0ver aşmıştım şuan bir türlü aktifleştiremiyorum yardım Mail adresini giriyorum bu ekrana atıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
coolstar Sileo Süper Moderatör Katılım 25 Ocak 2018 Mesaj 926 Tepkime puanı 570 1 May 2019 #2 muratkisi: Pull0ver aşmıştım şuan bir türlü aktifleştiremiyorum yardım Mail adresini giriyorum bu ekrana atıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Mail at paypal faturanla birlikte
muratkisi: Pull0ver aşmıştım şuan bir türlü aktifleştiremiyorum yardım Mail adresini giriyorum bu ekrana atıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Mail at paypal faturanla birlikte
M muratkisi Aktif Üye JailbreakTR Katılım 23 Ocak 2018 Mesaj 465 Tepkime puanı 95 1 May 2019 #3 coolstar: Mail at paypal faturanla birlikte Genişletmek için tıkla ... Kime atayım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
coolstar: Mail at paypal faturanla birlikte Genişletmek için tıkla ... Kime atayım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
M muratkisi Aktif Üye JailbreakTR Katılım 23 Ocak 2018 Mesaj 465 Tepkime puanı 95 1 May 2019 #4 Satıcıyaysa akşam dan beri 10 tane attım bir tane dönüş yapmadı hırt Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satıcıyaysa akşam dan beri 10 tane attım bir tane dönüş yapmadı hırt Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 1 May 2019 #5 muratkisi: Satıcıyaysa akşam dan beri 10 tane attım bir tane dönüş yapmadı hırt Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yapar yapar biraz sabırlı olun..bende birkaç tweak satın aldım bu elemandan yardımcı oluyor... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
muratkisi: Satıcıyaysa akşam dan beri 10 tane attım bir tane dönüş yapmadı hırt Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yapar yapar biraz sabırlı olun..bende birkaç tweak satın aldım bu elemandan yardımcı oluyor... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi