Neler yeni

Çözüldü pubg oyunu için anti ban host

okyanusumur

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
pubg oyununda çalışan anti ban host dosyasına ihtiyacım var konu hakkında bilgisi olan arkadaşların desteğini bekliyorum

çalışıp çalışmadığını anlamanın bir yöntemi varmıdır ? örneğin hostu girdiğimizde serverler kırmızı yanıyorsa çalışmıyor atıyorum japonya serveri yeşil durumda bu sağlıklı çalışıyor diyebilirmiyiz (hostumuzun japonya serveri için oludğunu varsayarsak )

Bende bir tane vardı ama yöntem kulladğım wifi için farklı ip adresi üzerinden wifiye giriş yapıyordum ama artık o ipden girince ban atıyor....
Ben araştırırım sana bulursam atarım özelden
[automerge]1564667778[/automerge]
Bide senin ban olma kulladığın hile ile de ola bilir sıkıtı... özel hangi hileleri kuladığnı söylersen sana söylerim ban yeme riskini aza indirirsin

igg ile halen hile yapılıyor mu
Yapılıyor en fazla 10 dk atıyor bazen arka arkaya atabiliyor yani bir macta attiktan sonra diger mactada atabiliyor 10 dk ya kadar düşürdüm fakat stabilize olmuyor 0.12.0 sezonunda igg kullandim 0.13.0 versionun sancılı 😖

Arkadaşlar bakın ben bu oyun çıktığından beri deli divane bir şekilde oynuyorum, sizlere tek önerim saadece wallhack kullanın eğer kullanacaksanız öbür türlüsü aim norecoil felan ban yersiniz

Bende bir tane vardı ama yöntem kulladğım wifi için farklı ip adresi üzerinden wifiye giriş yapıyordum ama artık o ipden girince ban atıyor....
Ben araştırırım sana bulursam atarım özelden
[automerge]1564667778[/automerge]
Bide senin ban olma kulladığın hile ile de ola bilir sıkıtı... özel hangi hileleri kuladığnı söylersen sana söylerim ban yeme riskini aza indirirsin

Kardeşim Arkadaşım Hile kulanmış oyundan 2029 yılına kadar block almış bunu jailbreakle kaldırabilirmiyiz??yolu yöntemi varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bakın ben bu oyun çıktığından beri deli divane bir şekilde oynuyorum, sizlere tek önerim saadece wallhack kullanın eğer kullanacaksanız öbür türlüsü aim norecoil felan ban yersiniz

Ne işe yarıyor bu dediğin nasıl nerden yükleriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri