Neler yeni

Pubg Mobile V0.10 Hack Bilgilendirme

TheVeiL

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhabalar arkadaş lar yeni sürümden sonra çok mesaj aldım bu konuya açıklık getirmek istiyorum.
Pubg Mobile THV(DLG) Hack Paylaşılacak Fakat Biraz Zaman Alacak.
Bilgisayarıma format attım tekrar macOS kurmam lazım diğer forumlardan birşey beklemeyin sebebi ise artık pubg mobile hileleri vip ile satışta ücretsiz kullanmak için az sabredin iyi günler ^^

Merhabalar arkadaş lar yeni sürümden sonra çok mesaj aldım bu konuya açıklık getirmek istiyorum.
Pubg Mobile THV(DLG) Hack Paylaşılacak Fakat Biraz Zaman Alacak.
Bilgisayarıma format attım tekrar macOS kurmam lazım diğer forumlardan birşey beklemeyin sebebi ise artık pubg mobile hileleri vip ile satışta ücretsiz kullanmak için az sabredin iyi günler ^^
Test işleri gerekirse ben yardımcı olurum erto kankam 😂

Arkadaşlar çalıştığım için saat akşam 9da eve geliyorum herşey hazır bu akşam upload edebilirsem ediceğim

Şunu’da belirtmek isterimki akşam videoda çekeceğim hileyi nasıl yapacağınıza hileyi derken her güncellemede siz kodlayabilirsiniz

Şunu’da belirtmek isterimki akşam videoda çekeceğim hileyi nasıl yapacağınıza hileyi derken her güncellemede siz kodlayabilirsiniz
Her zaman kullandığım çim ağaç silme bugün itibariyle fixlendi. Senin hile düzgün çalışıyor mu acaba kodları yollasan test etsem Ertuğrulcum
Rumuz: HaciBumbaLa 😂

Beyler v10 topstore.vip de var ücretsiz. Proxy ayarları vesaire Ben tam olarak beceremedim
[automerge]1546295952[/automerge]
Dlg kodlarınıda isterseniz paylasabilirim ama dediğim gibi diğer dlg sürümlere göre bu surum. Biraz karısık o yuzden birisi indirip ipayı değiştirebilirse harika olur

Beyler v10 topstore.vip de var ücretsiz. Proxy ayarları vesaire Ben tam olarak beceremedim
[automerge]1546295952[/automerge]
Dlg kodlarınıda isterseniz paylasabilirim ama dediğim gibi diğer dlg sürümlere göre bu surum. Biraz karısık o yuzden birisi indirip ipayı değiştirebilirse harika olur
Ban atmıyomu kardeşim

Baskan halledicek olan zaten halleder kırk dereden su getirmez :) hikaye sevenler dinlesn beklesin arkadası. Ben surekli takip ediyorum twitter uzerinden güncel bi ipa bulursam dlg li paylasım yaparım zaten su anki lerdr ban var . Jailbreaklı isteyen olursa bansız hile var iosgods da ücretsiz

Çim kaldırmayla anten ban atmadı bana daha aimbottan aşırı şikayet almışım galiba ondan paketlendim yeni hesapta daha dikkatli kullanıyorum daha ban yemedim

Baskan halledicek olan zaten halleder kırk dereden su getirmez :) hikaye sevenler dinlesn beklesin arkadası. Ben surekli takip ediyorum twitter uzerinden güncel bi ipa bulursam dlg li paylasım yaparım zaten su anki lerdr ban var . Jailbreaklı isteyen olursa bansız hile var iosgods da ücretsiz
Haklısın kardeşim :)

Suan jailbreagin Dlg si ne durumda deneyen arkadaşlar var mi ? Ben 1 ay once denemiştim fakat ban yedim siz kullaniyorsaniz bilgilendirebilir misiniz?

Geri