Pubg mobile oyundan atma (17 Nisan güncellemesi)

  • Konu Sahibi Konu Sahibi osY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osY

Aktif Üye
JailbreakTR
Katılım
6 Mar 2018
Mesaj
398
Tepkime puanı
172
Merhaba arkadaşlar.

Beni aşırı derecede sinirlendiren bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim belki bir çözüm yolu vardır.
17 Nisan'da gelen güncelleme sonra pubg mobile girdiğimde sorun olmuyor fakat maça girdiğimde uygulama kendini kapatıyor. Ara sıra hiç kapatmıyor ara sıra da bir maçta 1-2-3 defa kafasına göre uygulamadan atmalar yapıyor.(Maç başı-ortası değişiyor.) Bu çok can sıkıcı bir hal almaya başladı Tencent Gaming Buddy'e mail attım, destekle konustum geri dönüş yok.

Bu hata belki telefonumdaki jailbreakten kaynaklanıyordur diye düşünmeye başladım ve cihazımı dün restore ettim fakat hala aynı sorun var. Cihazımda pubg mobile etkileyecek bir tweak, hile vs. kurulu değil.
 
Zamanında herhangi bir hile kurulumu yaptınız mı cihazınızda?
 
Cihazım iPhone 6 pubg mobile betasından beri sorunsuz oynamaktaydım bu güncellemeye kadar. Başka bir hesapla giriş yaptım denedim aynı sorun devam ediyor. Hiç bir zaman hile vs. Eklenti kullanmadım.
 
Belki oyunda sorun vardır. Tamir et vardı oyunda onu deneyin
 
Jb aktif değilken girmeye çalış.Bendede sebebini bulamadığım aynı sorun olmuştu.Jb deaktif haldeyken giriş yaptım sonra jb aktif hale geldikten sonrada sorun düzelmişti
 
Jb aktif et iCleaner ile bütün tweakleri kapat ram yetmiyor olabilir
 
Jb aktif et iCleaner ile bütün tweakleri kapat ram yetmiyor olabilir
Oyuna girerken zaten iphone 6 kullandığım için iCleaner ile tweakleri kapatıyorum. Her şeyi denedim nerdeyse sorun çözülmüyor :S
 
6 Plus 12.1.1 B3 daha JB’siz aynı sorun bende de var. Güncelleme öncesinde gayet sağlıklı çalışıyordu.
 
  • Like
Reactions: osY
iphone 7 plus da aynı sorunu yaşıyorum :( hile denemedim ama ban erken geldi kaldırdım da sorun
 
Oyuna girerken zaten iphone 6 kullandığım için iCleaner ile tweakleri kapatıyorum. Her şeyi denedim nerdeyse sorun çözülmüyor :S
merhaba sorunu nasıl çözdünüz ? Ya da çözebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum :/
 
Geri
Üst