Pubg mobile için hosts dosyası

fearveli

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar kolay gelsin iyi günler ilk önce ben önceden hosts dosyasıyla oynadım ama yedeğini almadım acaba orijinal hosts dosyasını bana atabilecek olan var mı 5 oyundan sonra banlanıyorum sürekli restore yapmadan çözmeye çalışıyorumda şimdiden teşekkür ederim 🙏

Bende de aynı sorun var. Uzun süre oyundan Sonra çıkıp tekrar girdiğimde ban yiyorum

Arkadaşlar biri de bana yardım etsin :( hile kullanmadığım halde ban yedim hesabıma 10 yıl kitledirler çıldırdım :) şimdi yeni hesap açtım oyunu sildim tekrar kurdum şimdide harita yüklenmedi bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• 3E163FF0-DFFC-45E9-9638-176678A2B44A.jpeg
    3E163FF0-DFFC-45E9-9638-176678A2B44A.jpeg
    299.7 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar biri de bana yardım etsin :( hile kullanmadığım halde ban yedim hesabıma 10 yıl kitledirler çıldırdım :) şimdi yeni hesap açtım oyunu sildim tekrar kurdum şimdide harita yüklenmedi bu hatayı alıyorum

Kardeş bu sorunu çözdün mü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende Ban Yedimde Onla Alakası yok cihazında yer olmayınca öyle gözüküyor yer açıtktan sonra indirebildim
[automerge]1615451458[/automerge]
Bende Ban Yedimde Onla Alakası yok cihazında yer olmayınca öyle gözüküyor yer açıtktan sonra indirebildim
Kardeş bu sorunu çözdün mü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri