pubg kasma sorunu yaşayan arkadaşlar için tweak

Karnesa

Aktif Üye
JailbreakTR
pubg de 60 fps yapıp hala kasma oluyorsa şu resimdeki tweak ı yükleyip respring yapın sonra oyuna girin kasma varmı yokmu beni bilgilendirin ben denedim gram kasma yaşamadım cihazım iphone 6s. deneyenler bilgilendirme yaparsanız sevinirim
8521a13c2e354e821d156b4c46a03a38.jpg

phone 6s ios13.3.1 ' den gönderildi.

Son düzenleme:
pubg de 60 fps yapıp hala kasma oluyorsa şu resimdeki tweak ı yükleyip respring yapın sonra oyuna girin kasma varmı yokmu beni bilgilendirin ben denedim gram kasma yaşamadım cihazım iphone 6s. deneyenler bilgilendirme yaparsanız sevinirim
8521a13c2e354e821d156b4c46a03a38.jpg

Jb aktif iken oyuna girer girmez ( hile yok ) 10 yıl ban atıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yoo bende ban atmıyor hile falan mı açtınız ondan atar ban

iPhone 6 icin ise yarar mi? Benim cihaz da PUBG ‘de çok kasıyor.

arkadaşlar gerçekten diğer oyunlar da işe yararmı bilmiyorum plesebo etkisi de olabilir benim oyun ciddi anlamda kasıyordu yükledikten sonra kasma azaldı bi nebze sanki, grafikleri rahatlattığını düşünüyorum reddit te baya bi yorum yapılmış çoğu kişi olumlu yorum atmış tweak çok eski anladığım kadarıyla eğer sizdede işe yaradıysa ne mutlu, pubg de yanımdan bi araba geçerken oluşan kasıntıdan dolayı kaçan ben bu tweak tan sonra arabaya binip rakip arabayı kovaladım yani sanırım kasma sorununu bi nebze de olsa azalttı tabi ben bunun yanında config ve active sav dosyalarını da kurcaladım akıcı 60fps yaptım falan filan cihazım iphone 6s sürüm ios13.4.5. beta 1. diger sürüm ve telefonlar hakkında bilgim yok.

flyjb tweakı kullan ben flyjb tweakından aktif etmediğim zaman 10 dakikalık ban yiyordum hep veri değişimi nedeniyle 10 dakikalık ban atıyor,flyjb tweakı ile 10 dakikalık ban lar dan kurtulursun ama 10 sene ban yediysen sistem seni hile den algılamış olabilir farkında olmadan hile benzeri bişey yapmış olabilirmisin acaba bilemiyorum 10 senelik ban hayatımda görmedim ben

Hep jb ile oyundayim hiç ban yemedim

ilk başlar da veri değişikliği yaptığım zaman 10 dakikalık ban atıyordu, veri değişiminden kastım hile falan değil yanlış anlaşılma olmasın 60 fps için config ayarlarından yaptım ben sadece oyun o veri değişimini algılayıp 10 dakikalık ban atmaya başlayınca bypass tweaklarından kullanmak zorunda kaldım baya bi denedim en stabili flyjb tweakıydı onu önerdim zaten ama 10 sene ban attıysa o konuda ne yapılabilir bilmiyorum.

bu arada 60 fps için config düzenlenmesi yaparsan sende 10 dakikalık ban yersin,
bizim cihaz lar normalde 60fps i desteklemiyor bizde üst seviye cihazların config dosyalarını kopyalayıp bizim külüstür cihaza yapıştırıyoz 60fps oynamaya çalışıyoz bütün mesele bu yani

Geri