Tweak ProTube Güncelleme aldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
f5677344f47ca79ac25946f3c8f10f6a.jpg

artık eskisi gibi ProTube Download kısmı tekrar çalışıyor

5bc70a60544f05f8697243b3e45a5ba0.jpg

protube cercube den daha kullanışlı bence. onu kaldırıp tekrar protube yükledim. satın almıştık zaten teşekkürler @efsane6

alamıyoruz maalesef cracklenmişte yok

Cercube mp3 indiriyor ama müziklere atmıyor sizde de aynı sorun varmı @Restless

Müziklere atmak için mimport tweakını kullanabilirsiniz.
repo: yusufozgul.github.io

Son düzenleme:
Cydown ile kurdum ben,ama gereksiz.Cercube kat kat iyi bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydown hangi repoda ios 11'e uyumlu acaba?

Ben iOs 11 demedim dikkatli okursanız konu protube konusu,iOs 11 değil,veya protube artık iOs 11 de çalışıyor konusu değil,hiçbir sürümde çalışmayan protubenin güncelleme alarak çalıştığı belirtilen konu :) Dikkatli okuyun iOs 10.2.1 de cydown çalışıyor,11 i bilemem...

Ben iOs 11 demedim dikkatli okursanız konu protube konusu,iOs 11 değil,veya protube artık iOs 11 de çalışıyor konusu değil,hiçbir sürümde çalışmayan protubenin güncelleme alarak çalıştığı belirtilen konu :) Dikkatli okuyun iOs 10.2.1 de cydown çalışıyor,11 i bilemem...

Tamam dostum, kısaca ben eski sürümdeyim diyebilirdin.

Tamam dostum, kısaca ben eski sürümdeyim diyebilirdin.

Eski sürümdeyim desem bu konuya niye cydownla aldığını yazıyosun konu iOs 11 konusu falan derler bi saat açıklama yapmam gerekir diye başta açıkladım.Bir kişi değil 3-4 kişi birden aynısını sorunca okuma-anlamada bir problem olduğunu düşündüm,açık açık anlattım :)

Eski sürümdeyim desem bu konuya niye cydownla aldığını yazıyosun konu iOs 11 konusu falan derler bi saat açıklama yapmam gerekir diye başta açıkladım.Bir kişi değil 3-4 kişi birden aynısını sorunca okuma-anlamada bir problem olduğunu düşündüm,açık açık anlattım :)

Peki, teşekkürler.

İmport tweak i nasıl kullanılıyor hocam indirdim ama hala YouTube import etmiyor
Tweakın adı mimport hocam yanlış yazmışım.

Sağ üstteki dosya işaretine basıp müziği bulup aktarabilirsiniz.
07058655-0818-4EFE-9507-4B5C909402E4.pngE087F8FB-8158-4F81-9AAD-DF9527C8211C.png

Geri