ramazandemiral Yetkili Administrator Katılım 12 Ocak 2018 Mesaj 2,268 Tepkime puanı 1,515 21 Eyl 2019 #1 Tweak Adı: PowerSwitch Açıklama: Harika bir Güç düğme! Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk: 12 Fiyat: Ücretsiz Ekran Görüntüleri:
Tweak Adı: PowerSwitch Açıklama: Harika bir Güç düğme! Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk: 12 Fiyat: Ücretsiz Ekran Görüntüleri:
S solg Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 7 Nis 2019 Mesaj 46 Tepkime puanı 12 25 Eyl 2019 #2 there was an error loading the preference bundle for powerswitch Genişletmek için tıkla ... Verdiginiz repodan kurdum. Bir kaç kez denedim ama bu hatayı alıyorum. ((
there was an error loading the preference bundle for powerswitch Genişletmek için tıkla ... Verdiginiz repodan kurdum. Bir kaç kez denedim ama bu hatayı alıyorum. ((
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 25 Eyl 2019 #3 solg: Verdiginiz repodan kurdum. Bir kaç kez denedim ama bu hatayı alıyorum. (( Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Cephei Ziyaretçilere kapalı Giriş yap rocketboatstarp Ziyaretçilere kapalı Giriş yap preferenceloader Bunları tekrar yükleyin ve tweakı rekrar yükleyin.
solg: Verdiginiz repodan kurdum. Bir kaç kez denedim ama bu hatayı alıyorum. (( Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Cephei Ziyaretçilere kapalı Giriş yap rocketboatstarp Ziyaretçilere kapalı Giriş yap preferenceloader Bunları tekrar yükleyin ve tweakı rekrar yükleyin.
S solg Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 7 Nis 2019 Mesaj 46 Tepkime puanı 12 25 Eyl 2019 #4 srdgny: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Cephei Ziyaretçilere kapalı Giriş yap rocketboatstarp Ziyaretçilere kapalı Giriş yap preferenceloader Bunları tekrar yükleyin ve tweakı rekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Repolar ve ekleri yüklü zaten. [automerge]1569384909[/automerge] Geliştirici bunu kurmamı söyledi : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Şimdi söz konusu hata gitti ama ayar ekranı anormal. Ve tweak çalışmıyor. Şöyle ki: Son düzenleme: 25 Eyl 2019
srdgny: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Cephei Ziyaretçilere kapalı Giriş yap rocketboatstarp Ziyaretçilere kapalı Giriş yap preferenceloader Bunları tekrar yükleyin ve tweakı rekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Repolar ve ekleri yüklü zaten. [automerge]1569384909[/automerge] Geliştirici bunu kurmamı söyledi : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Şimdi söz konusu hata gitti ama ayar ekranı anormal. Ve tweak çalışmıyor. Şöyle ki: