Tweak Portrait Lighting

Sondan bi önceki
[automerge]1520951258[/automerge]
1.0.2 mi oluo

Çok sağolun ama kopyalarken hataveriyor
[automerge]1520951690[/automerge]
Zipten çıkanların hepsinimi atmam gerekio. Kopyaladığımda atarken hata veriyor

Aynı ada sahip dosya var dio ama yok
[automerge]1520952093[/automerge]
Ewet filza

merhaba jailbreak olmadan nasıl atıcaz cydia impactor ile olmaz mı?

teşekkür ederim bunun için ipa bölümü var mı peki bu tür işlemler için

teşekkür ederim bunun için ipa bölümü var mı peki bu tür işlemler için
İpa indirip cihaza atmak istiyorsanız başka sitelerde mevcut ipa download diyerek. Forum olarak yoğunluğumuz jb Tweak olduğundan olan ipa lar da maalesef aynı şekilde jailbreak ile alakalı

peki ben electra üzerinden jb yapsam ipa dosyasını yükleyerek sonra ne gibi değişim oluyor tweek yükleyebilir miyim yani bu özelliği ayrıca bunu yaptıktan sonra ne gibi eksi yönlerim olucak sizide uğraştırıyorum kusura bakmayın peki bir bilgim yok teşekkürler

peki ben electra üzerinden jb yapsam ipa dosyasını yükleyerek sonra ne gibi değişim oluyor tweek yükleyebilir miyim yani bu özelliği ayrıca bunu yaptıktan sonra ne gibi eksi yönlerim olucak sizide uğraştırıyorum kusura bakmayın peki bir bilgim yok teşekkürler
Yok Estağfirullah bunun için burdayız. Evet forumda göz gezdirirseniz gerekli lazım olan tweakler repolar mevcut. Eksi artı yönü sizin cihazı kullanmanıza göre değişir. Farklı bi sorun yaşarsanız konu açarsınız yardımcı oluruz. Malum burda ki konu ile konuştuğumuz konu farklı 😊👍🏾

evet haklısınız yani tekrardan jb kaldırma ve eski haline dönmek mümkün mü güncellemeleri almak gibi?

Selam Arkadaşlar ,

Sadece iphone 7+ ve ios11 için çıkarılan yeni bir tweak i tanıtmak istiyorum. şu anda daha alt sürüm ve modellerle uyumlu değil maalesef.

Tweak Linki :

Portre Aydınlatması nedir?
Bu yeni özellik portre modunda fotoğraf çektikten sonra ışıkla oynamaya ve etkileyici kareler elde etmeye yardımcı oluyor.

Apple 'ın özellik için yaptığı reklam filmi
Bunun 11.3.1 versiyonu var mı acaba?
[automerge]1532986434[/automerge]
Tamamdır. ProjectLighting diye Jbtr reposunda mevcutmuş yükledim çalıştı ☺️ Birde şu ön kamerayı çalıştırsak portre modunda tmmdır ☺️

hocam tweak in ismini göremedim,repodan da aradım bulamadım,ismi nedir tweakin

ProjectLighting adıyla aratırsanız çıkacaktır.
Bir üstümdeki notu görememişim ilginiz için teşekkür ederim,çok hızlısınız.
Ayrıca bir sorum olacak,bazen tema yayınlanıyor .rar uzantılı,bu temaları nasıl yüklüyoruz acaba,bununla alakalı anlatımın olduğu konu var mı forumda?

@hknkzn Rica ederim :okay:

rar olarak bulduğunuz temayla yardım forumuna bir konu açarsanız ordan yardımcı olunabilir.

Emeğinize sağlık

Son düzenleme:
Geri