Pil sağlı sorunu

Samet

Çalışkan Üye
JailbreakTR
iPhone 6 Plus var bir arkadaştan aldım 3 ay kullandım pil sağlığı maksimum yüzdesi 100 den aşağı düşmüyordu sonra batarya şişti değiştirmek zorunda kaldım ve şu anda 3 ay oldu değiştireli pil sağlı yüzdesi maksimum 100 düşmüyor yüzdesi

Ekli dosyalar

• 849AD70A-1572-467F-9D5F-22FCF15DD443.jpeg
    849AD70A-1572-467F-9D5F-22FCF15DD443.jpeg
    255.6 KB · Görüntüleme: 23
3-5 ay bir düşmez sonra ayda 2-3 birden gider merak etme sen. :D

Evet adam orjinal dedi
[automerge]1566422427[/automerge]

Sürümle alakalı olabilirmi iOS 12.1.1 kullanıyorum

Adam orjinal dedi, dediğine göre servis değişimi değil. Dediğim gibi her sürüm güncellemede batarya %1 lik değer kaybeder.

Adam orjinal dedi, dediğine göre servis değişimi değil. Dediğim gibi her sürüm güncellemede batarya %1 lik değer kaybeder.
Sürüm yükselt sem düzelirmi acaba

Sürüm yükselt sem düzelirmi acaba

Pilinde bir sorun yok.
Pil % düşürmek için sürüm yükselteceksen gerek yok. Ekran parlaklığı ve bildirimleri son ayar yap 1 aya pil % düşer.
Fakat sürüm güncellemek istiyorsan yapabilirsin.

Evet adam orjinal dedi
[automerge]1566422427[/automerge]

Sürümle alakalı olabilirmi iOS 12.1.1 kullanıyorum

Hocam hiç bir şekilde Apple ve diğer Apple bayileri ( Troy vs ) dışında telefoncu orijinal batarya alamaz bulunduramaz sadece orijinale en yakın ürünü satabilirler. Ayrıca pil sağlığının öyle olması normal bu bir sorun değil

Düzelir mi derken? Bozuk olduğunu düşünmüyorum benim cihazda 6 ay %100 gözüktü şuan %94 neden ısrarla düşmesini istiyorsunuz?
Yukarda belirttiğim gibi pil sağlı maksimum yüzdesi 100 dü hiç düşmüyor du ve batarya şişti telefon kafayı yedi batarya değiştirdim şimdi 3 ay oldu hiç düşmedi aynı olayı yaşacağımdan korkuyorum o zaman ben 3 ay daha beklim düşmese yazarım yardımlarınız için teşekkürler

Önceden kullandığım iPhone 6 cihazın bataryası değişeli 1.5 sene oldu hala %100 yazıyor sağlık kısmında. Bataryanın yan sanayi olduğunda görülüyor sanırım bu sorun.

Önceden kullandığım iPhone 6 cihazın bataryası değişeli 1.5 sene oldu hala %100 yazıyor sağlık kısmında. Bataryanın yan sanayi olduğunda görülüyor sanırım bu sorun.
Büyük ihtimal öyle orjinal diye bana yan sanayi gagaladılar

Geri