Pil Sağlığının 2 Haftada %1 Düşmesi

bbthns

Aktif Üye
JailbreakTR
2 hafta önce sıfır iPhone 8 Plus aldım bu sabah baktım pil sağlığı 99’a düşmüş. Bu kadar hızlı düşmesi normal mi her gece şarja takıp uyuyorum iyileştirilmiş pil özelliği aktif.

2 hafta önce sıfır iPhone 8 Plus aldım bu sabah baktım pil sağlığı 99’a düşmüş. Bu kadar hızlı düşmesi normal mi her gece şarja takıp uyuyorum iyileştirilmiş pil özelliği aktif.

Eğer her 2 haftada yüzde 1 azalacağını düşünüyorsanız öyle olmayacaktır içiniz rahat olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer her 2 haftada yüzde 1 azalacağını düşünüyorsanız öyle olmayacaktır içiniz rahat olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[Bence]Hocam ama 0 bir cihaz için normal olduğunu düşünmüyorum

cihazı aldığında hangi sürüm yüklüydü? 13.1.3 sürümü ve daha yüksek bi sürüm ise normal değil ios 12 den 13 e kadar normal

cihazı aldığında hangi sürüm yüklüydü? 13.1.3 sürümü ve daha yüksek bi sürüm ise normal değil ios 12 den 13 e kadar normal
iOS 12.2’ydi ben 13.2.3’e güncelledim öyle kullanıyorum aldığımdan beri

kutudan ios 12 çıktığına göre eski partidir. beklemiş cihazın pilinin 2 hafta sonra yüzde 1 düşmesi normal.

Geri