Pil Ikonu Bozuk

Jungkook_and_iPhone6

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
iOS 12 telefonuma Orijinal iOS 9 veya iOS 10 Assets.car kurduğum zaman ne zaman yada hangi telefondan denersem deneyeyim hep pil ikonumun içindeki doluluk oranı bu şekilde dışına taşıyor. Acaba ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Pil Ikonunun içindeki şeyi kaldırabilen bir tweak de olabilir diye düşündüm var mıdır acaba?

13215

Alkaline ile pil simgesini değiştirebilirsin.

hmm ama ben pil ikonunu değiştirmek istemiyorum onun yerine içini silen bir tweak var mıdır acaba?

Öyle bir tweakin olacağını hiç sanmıyorum. Bir tweak yüzünden böyle yapar, geliştiricisi yeni güncelleme ile sorunu çözer ama senin yaşadığın farklı bir sorun

Öyle bir tweakin olacağını hiç sanmıyorum. Bir tweak yüzünden böyle yapar, geliştiricisi yeni güncelleme ile sorunu çözer ama senin yaşadığın farklı bir sorun
o zaman sizce ne yapabilirim? Macbook olan birisine Assets.car dosyasını atsam baksa sizce sorun düzelir mi?

Bu assets.car dediğin tam olarak ne oluyor ?
Status Bar'daki tüm Ikonlar bu dosyanin içinde bulunuyor ama maalesef sadece MacOS üzerinden düzenlenebiliyor ve bende şuanda MacOS olan bir cihaz olmadığı için ben erişemiyorum ama bakmak istiyorum çünkü bir hata falan olmalı ki diğer Ikonlar normal iken sadece pil ikonunun iç kısmı büyük geliyor. Lithium ION ile örtpas falan etmeye çalıştım ama o zamanda orijinal olmuyor ondan bu soruna bir çözüm bulmak istiyorum, Teşekkürler.

Başka tweakler ile yapsan olmuyor mu ? iOS 12 desteklemiyor olabilir de.

Başka tweakler ile yapsan olmuyor mu ? iOS 12 desteklemiyor olabilir de.
Yani bilmiyorum ki aynı şekilde iOS 11'dede olmuyordu. Şuanda aklıma gelen en mantıklı şey Pil Ikonunun içini silen, silebilen bir tweak bulmak ama oda var mıdır, yok mudur hiç bilemiyorum araştırdım ama bulamadım.

Yani bilmiyorum ki aynı şekilde iOS 11'dede olmuyordu. Şuanda aklıma gelen en mantıklı şey Pil Ikonunun içini silen, silebilen bir tweak bulmak ama oda var mıdır, yok mudur hiç bilemiyorum araştırdım ama bulamadım.

Varsa bile oda temadır.
[automerge]1565889933[/automerge]

Varsa bile oda temadır.

Geri