Nedir aldığın marka ve ne kadara aldın dostumJb gitmez hiçbirşekilde. Hatta 1 hafta önce değiştirdim ben de. Telefonum 6s plus bataryam ölmüştü araştırdım internetten orjinal bataryam 2750 mah yeni aldıgım 3300 araştırırsan googlede bulursun tavsıye ederım. Önceden gunde 2 kez sarj ederken artık 1.5 gunu rahat goruyorum.
Nedir aldığın marka ve ne kadara aldın dostumJb gitmez hiçbirşekilde. Hatta 1 hafta önce değiştirdim ben de. Telefonum 6s plus bataryam ölmüştü araştırdım internetten orjinal bataryam 2750 mah yeni aldıgım 3300 araştırırsan googlede bulursun tavsıye ederım. Önceden gunde 2 kez sarj ederken artık 1.5 gunu rahat goruyorum.
benim cihaz 6s hocam link varmı aldığın batarya içinJb gitmez hiçbirşekilde. Hatta 1 hafta önce değiştirdim ben de. Telefonum 6s plus bataryam ölmüştü araştırdım internetten orjinal bataryam 2750 mah yeni aldıgım 3300 araştırırsan googlede bulursun tavsıye ederım. Önceden gunde 2 kez sarj ederken artık 1.5 gunu rahat goruyorum.
benim cihaz 6s hocam link varmı aldığın batarya için
[automerge]1534235683[/automerge]
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
telefonu jb-siz modda verirsen hic bir problem cikmaz her ihtimale karsi batarya degisirken kendinde orda ol.Ben degistirirken adamin yaninda oturuyorum gozumun onunde degistiriyor.arkadaşlar cihazım iphone 6s 64 gb 11.3.1 jb mevcut cihazımın pilinin artık tükendiğini düşünüyorum. Pil değiştirirken jb gitme ihtimali varmıdır. herhangi önlem alınması gerekiyormu
kime vercek telefonu, bence telefoncuya falan hiç gitme yanında aparat gonderılıyor bataryanın 10 dk da degıstırısın kendın.telefonu jb-siz modda verirsen hic bir problem cikmaz her ihtimale karsi batarya degisirken kendinde orda ol.Ben degistirirken adamin yaninda oturuyorum gozumun onunde degistiriyor.
dogru kardes bende kendim degistirmem taraftariyimda ama arkasini acmaya cekiniyorum hic zaman acmadimda onun icin patlatirim falankime vercek telefonu, bence telefoncuya falan hiç gitme yanında aparat gonderılıyor bataryanın 10 dk da degıstırısın kendın.
öyle dusundugun gıbı zor bısey degıl 2 vıda sokuyorsun , youtube de vıdeosu var 1 kez ızle yaparsın, yaz ayları yaptıgın yer serın olsun ınce ıste benım ellerım cabuk terlıyor onun dısında kolay bence. ama senın bılcegın ıs ıcın rahat etmıyorsa gotur.dogru kardes bende kendim degistirmem taraftariyimda ama arkasini acmaya cekiniyorum hic zaman acmadimda onun icin patlatirim falan
bataryamin degisme zamani gelmis zaten bu sefer kendim degistirmek istiyorum ve yazdiklarinizi uygulayacagim bilgi icin tesekkur ederimöyle dusundugun gıbı zor bısey degıl 2 vıda sokuyorsun , youtube de vıdeosu var 1 kez ızle yaparsın, yaz ayları yaptıgın yer serın olsun ınce ıste benım ellerım cabuk terlıyor onun dısında kolay bence. ama senın bılcegın ıs ıcın rahat etmıyorsa gotur.
bataryayı götürsem kaça değişitirirleröyle dusundugun gıbı zor bısey degıl 2 vıda sokuyorsun , youtube de vıdeosu var 1 kez ızle yaparsın, yaz ayları yaptıgın yer serın olsun ınce ıste benım ellerım cabuk terlıyor onun dısında kolay bence. ama senın bılcegın ıs ıcın rahat etmıyorsa gotur.
senin batarya ne durumda varmı resimbataryamin degisme zamani gelmis zaten bu sefer kendim degistirmek istiyorum ve yazdiklarinizi uygulayacagim bilgi icin tesekkur ederim
kapasite 90-na dusmus jailbreak oldugu icinde gdistirmem lazimbataryayı götürsem kaça değişitirirler
[automerge]1534242047[/automerge]
senin batarya ne durumda varmı resim
Hocam bu dejiyi taktırdım telefoncuya bunun 2200 oldugunu gösteren tweak veya uygulama varmıJb gitmez hiçbirşekilde. Hatta 1 hafta önce değiştirdim ben de. Telefonum 6s plus bataryam ölmüştü araştırdım internetten orjinal bataryam 2750 mah yeni aldıgım 3300 araştırırsan googlede bulursun tavsıye ederım. Önceden gunde 2 kez sarj ederken artık 1.5 gunu rahat goruyorum.
patron adam değiştirirken dibinden ayrılmadım vallaBatarya değiştirmek ben bu işi öğrenmek isteyenler İfixit diye bir sitenin içerisinden telefon modelini seçtikten sonra adım adım size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor. Telefonu içeri götürüp parça çalan bazı telefon tamircilerine selamlar olsun.
Dikkatli olmak lazım Başkan. Bazıları abi sıra var sen şimdi git 2 saate gel diyor o sırada bütün işi hallediyor. En iyisi balık tutmayı öğrenmek (;patron adam değiştirirken dibinden ayrılmadım valla
banada çay söledi otur çay bitene kadar hallederim dedi gittim peşinden çay içerken onu izledimDikkatli olmak lazım Başkan. Bazıları abi sıra var sen şimdi git 2 saate gel diyor o sırada bütün işi hallediyor. En iyisi balık tutmayı öğrenmek (;

En doğrusunu yapmışsınız hocambanada çay söledi otur çay bitene kadar hallederim dedi gittim peşinden çay içerken onu izledim![]()
Piliniz bence gayet iyi gitmiş.Arka planda bişy çalısıyor bunu cocotopta ögrenemedım acaba nasıl bulabılırım